Én vagyok túl alacsony, vagy ők túl magasak?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és 167 cm...13-14 évesek 170 körül vannak. Ciki ha ilyen alacsony vagyok? Vagy ők nőttek nagyra? Vannak velem hasonló magasságúak a korosztályomban, most akkor mi van?2014. máj. 10. 09:30
1/16 anonim válasza:
Normális vagy. Ők nehezebben találnak majd párt.
2/16 anonim válasza:
mond valamit a 'genetika' szo? mivel a vilagon semmit nem tudsz tenni azert (ertelmes keretek kozott), hogy magasabb legyel, ezen kattogni tokeletesen ertelmetlen.
fogadd el, hogy te ekkorara nottel (par centivel egyebkent meg magasabb leszel, ~20-22 eves korodig), ne azzal foglalkozz hogy 'bezzeg a szomszed 12 eves srac mar 170 centi'.
3/16 anonim válasza:
Ez hülyeség. A magasság egy adottság, amit nem te befolyásolsz, már hogy lehetne ciki az ilyesmi? Az is normális, ha valaki nem magas, éppúgy mint az, ha magas. A te magasságod egy átlagos magasság, ha lány vagy, ha fiú, az sem baj, mindenki megtalálja előbb-utóbb a párját, legyen az magasabb, alacsonyabb vagy épp vele egymagas.
5/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és a legalacsonyabb (egy másik lánnyal együtt) az egész évfolyamban
2014. máj. 10. 10:46
6/16 anonim válasza:
Én meg 158 cm vagyok. Kb. 16 éves korom óta,azóta semmit nem nőttem. Eleinte idegesített, mert mindenki magasabb nálam. Most már kifejezetten szeretem a "magasságomat". :)
25/L
7/16 Ramcsiii válasza:
Én 18 és 165 vagyok,és nem bánom,nekem előnyösebb,mert igy nem vagyok magasabb a pasiknál még magassarkú cipőben sem..Szerintem az alacsonyabbak aranyosabbak viszont,ha egy magas lány szeretne adni magára magassarkút már föl sem vehet..Nekem igy jó :D
8/16 anonim válasza:
164 cm a magyar női átlag!
(az, hogy a fiatalok a génkezelt kajáknak köszönhetően mutánsok, más kérdés)
9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) csak az az egy zavar, hogy folyamatosan letörpéznek
2014. máj. 10. 12:17
10/16 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, novemberben leszek 15, és 147 centi vagyok. 2 és fél év alatt tuti nem fogok 20 centit nőni, szóval én örülnék a helyedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!