Nagyon furán néznének rám, ha egy ruhaboltban (pl. H&M) a melltartókat nézegetném kis mellekkel?
Figyelt kérdés
Push-upot szeretnék venni, de hát ahhoz meg ugyebár oda kéne menni... Illetve az eladó is úgy nézne, ha megvenném? Mindig is utáltam a fehérnemű részlegeket, meg boltokat, oda se néztem, egyszerűen utálom még a környékét is, de mégis kéne vennem egy melltartót.2014. máj. 11. 13:19
1/10 anonim válasza:
Az a céljuk, hogy eladják. Ha megkéred (vagy látja, hogy nem boldogulsz), még segít is.
2/10 anonim válasza:
Nem csak neked vannak kis melleid :D Nem véletlenül vannak 70A-tól melltartók :)
3/10 anonim válasza:
Nem, nagyon kedvesek szoktak lenni a H&M-ben. Egyszer be kellett ugranom egy pánt nélküli melltartóért, és amikor senki nem volt a pénztárban, a biztonsági őr elrohant, hogy hozzon nekem valakit :D Különben is, kis méretben gyártják a legtöbb push-upos melltartót, tehát azért vannak, hogy megvedd. Amúgy sem szoktak a nyakadba lihegni itt az eladók, meg az őrök sem, de észreveszik, ha szükség van rájuk.
4/10 anonim válasza:
Hány éves vagy, 9? Mert a gondolkodásmódod elég gyerekes. És akkor még finoman fogalmaztam.
5/10 anonim válasza:
Ha téged ez ennyire zavar menj kicsit lengébb felsőben, abban meg nem mondja senki, hogy mekkora mellet van. De egyébként senkit nem érdekel, és nyilván akinek kicsi a melle, ők is hordanak melltartót. Szóval nyugodtan vásárolj, meg különben is, ha neked szükséged van valamire, nehogy már azért ne vedd meg, mert félsz, hogy mások mit gondolnak.
6/10 anonim válasza:
Nem nagyon értem miért miért nézne rád bárki is furán csak mert kis melled van? Kb senkit nem érdekel kinek mekkora a melle. A kicsivel semmi baj nincs is, a legszebb mind közül. Ha nagy hasig lógó lenne akkor lehet hogy kissé furán néznének páran.
7/10 anonim válasza:
Amúgy egyet kell értenem azzal a válaszolóval, amelyik azt írta, hogy ez gyerekes...
Gondolj bele, a push-up melltartókat a kis mellűeknek gyártják, tehát direkt neked (vagy a hozzád hasonlóaknak), ha már ezt gáznak érzed, hogy fogsz pl hasfogóért menni a későbbiekben?
Ezeket a zavarokat/szégyenlősséget az embernek ki kell nőnie, ugyanis az ember nem tud megszerezni semmit, ha csak áll és néz, nem fog a sültgalamb a szádba repülni...és valamikor meg kell venned a melltartót is, nem fog hazateleportálni hozzád...
8/10 anonim válasza:
kit akarsz becsapni a push-uppal?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
Utolsó: Magamat. Meg, hogy jobban álljanak a ruhák.
2014. máj. 13. 19:17
10/10 anonim válasza:
Nyugi nekem is kicsik a melleim :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!