Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Na ez mitől lehet (gennyes! )?

Na ez mitől lehet (gennyes! )?

Figyelt kérdés

Ma elmentem a fog dokihoz , azelőtt tett bele 2 alkalommal gyógyszeres tömést de ki kellett kaparni mert annyira fájt az ínyem, egy gyökérkezelt fogról van szó, harmadjára már be sem tömte mert gennyezett, negyedjére betömte ismét gyógyszeressel akkor mikor már nem fájt.

Erre fő rá 1 napra nőtt rá egy fehér gumó ami magától kifakadt és genny folyt belőle de nem fájt nem éreztem szinte semmit, aztán 2 nappal később mentem a dokihoz hogy biztosra menjek akkor mikor már begyógyult a gennyező seb.

Aztán ma ismét voltam dokinál kifúrta a gyógyszeres tömést, és tűvel kitisztította az ideg csatornákat de olyan hosszú volt a tű hogy az ínyemet belülről szurkálta.

Betömte ideiglenes töméssel.

Mire hazaértem kb 15 perc se az nyemen lett egy fehér pont és enyhén fáj is ott.

Mitől lehet hogy ilyen gyorsan lett ott egy genny csomó?

2014. máj. 16. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
gyokercsucs gyulladas, valoszinuleg meg kell majd muteni kesobb.
2014. máj. 16. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem lehet hogy azért van mert minden alkalommal a doki jól összeszúrkálja az ínyemet és az gyullad be?

Eddig lappangot nem volt megdagadva nem fájt azért mentem vissza a dokihoz, mivel azt mondta akkor menjek ha nem fáj.

2014. máj. 16. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a szájsebészetre mennék.
2014. máj. 16. 15:35
 4/4 anonim válasza:
Keress föl egy masik fogorvost en is igy jartam elmentem gepi gyoker tomesre ez a legujjabb a fogaszatban ilyenek nem fordulhatnak elö
2014. máj. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!