Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A színes kontaktlencsék...

A színes kontaktlencsék olyanok amikbe lehet jól látni is?

Figyelt kérdés
sima átlátszó kontaktlencsét hordok mert rossz a szemem , de szeretnék zöld színűt hordani,de az csak "dísz" nem?

2014. aug. 13. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni már dioptriás színezett lencsét is, a barátnőm is olyat hord. :)
2014. aug. 13. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Van belőle dioptriás, de ez nem hordható minden nap mert semmi oxigén áteresztése nincs, és kényelmetlen is. Ha kitágul a pupillád akkor nem is látsz rendesen vele... próbáltam 3 fajtát, egyik sem volt jó, na meg ahogy kinéz a valóságban... nagyon ronda. Én emberek közé nem mennék ezzel.
2014. aug. 13. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok: nem tudom, milyen lencsét próbáltál, de nem mindegyik ronda élőben. Nekem és a barátaimnak nagyon sok színes lencsénk van, közöttük sok "nagyítós" is. Van olyan persze, amit nem szívesen veszek fel hétköznapokra (pl. az extrém színű vagy a középen nagyon éles körvonalú lencsék), de a legtöbb nagyon szép élőben, és az emberek 99%-nak fel sem tűnik. Nekem sokan közvetlen közelről nézték, és akkor is csak azután látták meg, hogy lencsém van, miután szóltam. Szóval ha ügyesen választasz, egyáltalán nem feltűnő (pedig én 14.5-15 mm-eseket hordok). Arra kell figyelni, hogy szép átmenetes legyen, élethű legyen a mintázata és középen ne legyen túl apró a lyuk rajta. :)

A legtöbb nagyon kényelmes is, pedig többször is bent kellett hagynom 6-8 óránál tovább is. Nem dioptriásat hordok, de nem hiszem, hogy ez változtatna a kényelmességén.

2014. aug. 14. 09:59
 4/4 A kérdező kommentje:
És hol lehet ilyet rendelni vagy venni?
2014. aug. 15. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!