Milyenre vágassam a hajam holnap? Van ötletetek?
Holnap délelőtt levágatom a hajam. Most rövidebbre akarom mint amekkorára szoktam. Itt egy kép a mostani hajamról:
És az ötleteimről amikre gondoltam. Segítsetek választani vagy adjatok tanácsot! Amúgy most vörös a hajam.
őszintén, nekem tetszik így a hajad ahogy van :)
de ha mindenképpen szeretnél vágatni, akkor szerintem az első kép legyen az. a második és harmadik nem tetszik.
21/L
bár már nem jeleníti meg a mostani hajad, nekem a 4. kép tetszik =)
16l
Szia!
Én a helyedben megnöveszteném,és vágatnék oldal frufru-t,de a te hajad,te döntésed:)
Ami szerintem jól állna az egy ilyen Rihannás stílus:
vagy
vagy egy egészen tépett
Szerintem festesd be az egészet valamilyen barna színre,mondjuk gesztenye barnára.
Egyébként szép arcod van:)
Mindjárt indulok. Igazából még mindig nem tudtam eldönteni, hogy milyen legyen, csak azt tudom, hogy rövid. :) Majd írok, ha megjöttem, hogy milyenre sikerült vagy teszek fel képet.
Nagyon jól esik, hogy ilyen kedvesek vagytok és kicsit meg lepett, hogy ennyit dicsértek pedig én nem gondolom magam valami szépnek. :)
na végül milyen lett? =)
meg vagy elégedve? megmutatod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!