Mit csináljak a szemöldökömmel hogy gyprsabban nőjön?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Balra söpört hajam van, egyáltalán nem látszik a bal szemöldököm. Egyszer kiszedettem kozmetikussal mind a kettőt, utána én kezdtem el, de csak a jobbat tudtam. A bal persze szépen lassan visszanőtt, de nem vagyok képes kiszedni, mert annyira fáj, a kozmetikushoz meg...
Nem egyforma a két szemöldököm és az egyik feljebb van. Hogy szedjem ki? (bal) (jobb)
Kiskori képeimen sem egyforma már, úgyhogy alapból nem egyforma, de akárhányszor megnövesztem és úgy megyek kozmetikusnál ugyan úgy elbssza. Kezd kínos lenni nekem, hogy ilyen szemöldökkel járok. Kozmetikus szerint csak tetoválással lehet helyrehozni, de azt meg nem szeretném.
Egyszerűen hánynom kell tőle, mert nincsen semmilyen íve, semmi formája és már marhára idegesít. Annyira szeretnék egy szép és íves szemöldököt. Magamnak rajzolni nem merem, mert nem tudom milyen szín kéne, hogy csináljam, milyen formájút stb.. Festésre gondoltam, az...
A kozmetikusomnak mindig mondom hogy íveltebbre csinálja meg vastagabbat is szeretnék de szerinte túl adott hozzá a szemöldököm nem lehet vele mit kezdeni csak befesteni :\ növesztenem kéne vagy mit kéne tennem?:\
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!