Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a szemöldökömmel...

Jasmine999999 kérdése:

Mit csináljak a szemöldökömmel hogy gyprsabban nőjön?

Figyelt kérdés
Véletlen beleborotváltam.

2014. nov. 29. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Kenegesd ricinus olajjal
2014. nov. 29. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárakban lehet kapni :)
2014. nov. 29. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Varj. A ricinustol nem fog gyorsabban noni, az tuti.
2014. nov. 29. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kozmetikusom mondta.
2014. nov. 29. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
A szőr növekedés genetika, nem lehet gyorsítani semmivel sem. 2-3 hét alatt visszanő magától.
2014. nov. 29. 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát a ricinus olajat kipróbálom, de 3 hétig szembe fésült hajjal fogok járkálni, hogy senki se vegye észere!
2014. nov. 29. 13:50
 7/7 anonim válasza:
Nekem veletlenul szortelenito krem ment ra..kb ugyan olyan mintha leborotvaltam volna, mert halistennek nem jott le "teljesen"..ha beleborotvaltam akk kb 4 nap es mar egesz jo volt..most is remelem ilyesmi lesz..nabsebaj, majd belehuzom tovig a sapkat :')
2014. dec. 2. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Mit kezdjek a bal szemöldökömmel?

Balra söpört hajam van, egyáltalán nem látszik a bal szemöldököm. Egyszer kiszedettem kozmetikussal mind a kettőt, utána én kezdtem el, de csak a jobbat tudtam. A bal persze szépen lassan visszanőtt, de nem vagyok képes kiszedni, mert annyira fáj, a kozmetikushoz meg...

Mit csináljak a szemöldökömmel? (kép)

Nem egyforma a két szemöldököm és az egyik feljebb van. Hogy szedjem ki? (bal) (jobb)

Mit tudok csinálni a szemöldökömmel? / kép /

Kiskori képeimen sem egyforma már, úgyhogy alapból nem egyforma, de akárhányszor megnövesztem és úgy megyek kozmetikusnál ugyan úgy elbssza. Kezd kínos lenni nekem, hogy ilyen szemöldökkel járok. Kozmetikus szerint csak tetoválással lehet helyrehozni, de azt meg nem szeretném.

Mit kezdhetnéé a szemöldökömmel?

Egyszerűen hánynom kell tőle, mert nincsen semmilyen íve, semmi formája és már marhára idegesít. Annyira szeretnék egy szép és íves szemöldököt. Magamnak rajzolni nem merem, mert nem tudom milyen szín kéne, hogy csináljam, milyen formájút stb.. Festésre gondoltam, az...

Olyan van hogy a szemöldökömmel nem lehet mit kezdeni?

A kozmetikusomnak mindig mondom hogy íveltebbre csinálja meg vastagabbat is szeretnék de szerinte túl adott hozzá a szemöldököm nem lehet vele mit kezdeni csak befesteni :\ növesztenem kéne vagy mit kéne tennem?:\

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!