Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrtelenítö került a szemöldö...

Szőrtelenítö került a szemöldökömre. Mit tegyek? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Véletlenül szörtelenítö krém került a szemöldököm szemzug feletti sarkara,es mikor eszre vettem egy pici lejott belole..rogton lerohantam ricinus olajat venni, be is kentem..ugye vissza no meg? Alapjaraton vastag,fekete a szemoldokom, de kb fel centivel rovidebb lett mint a masik..nagyon ketsegbe vagyok esve..van valami tippetek,hogy mit csinaljak? :/

2014. dec. 2. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

O. O ricinusolaj?

Miért? Ki van száradva a szemöldököd? Biztos lehetsz benne, hogy semmit nem fog segíteni.

2014. dec. 2. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Az elvileg noveszti..inkabb az erdekelne h mennyi ido?
2014. dec. 2. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
2 hét alatt visszanő, és NE kenj rá ricinust, mert az inkább árt mint használ. Haj/szőrnövesztő hatása pedig nincs, mert nem génmódosítószer csak egy vacak hashajtó olaj.
2014. dec. 2. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem anno meg az apukam mondta..dehat okes, most megnyugodtam kicsit :)
2014. dec. 3. 06:59
 5/5 anonim ***** válasza:

ricinus olaj igenis használ!

Nekem nagyon ritkás volt a szemöldököm egész életembe...

pár hétig ( heti 2x) kentem ricinusolajjal, és msot szép, egyenletes, nem ritkás egyáltalán :)

2015. jan. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Ha egy "villanós" szőrtelenítő géppel a lábamat kezelem, utána pedig gyantázni szeretném, azt lehet utána közvetlenül?

Úgy értem, hogy nem kell várni vele valamennyi időt, hogy a szőr hagymájánál hasson? Ha kell várni, akkor elég 1-2 óra? Előre is köszi:)

Hogyan hat a szőrtelenítő krém?

Lehull a szőr? Vagy vajon hogyan kell alkalmazni?

Igaz-e a szőrtelenítőkrém tulajdonsága?

Tehát borotválni nem szeretném,gyantáztatást meg nem engedik,de halottam egy olyan krémről,amit ha beledörzsölsza bőrödbe fürdéskor és utána lemosod,akkor nem lesz sötétebba visszanőtt szőr és vastagabb igaz ez?

Ricinusolajat, hogy vigyem fel a szempillámra és a szemöldökömre?

Érdemes használni, lesz belőle valami hátrányom?

A szőrtelenítő krémnek ugyanolyan hatása van, mint a borotvának?

A fenekemnél szeretném eltávolítani a szőrt, a kérdésem pedig az lenne, hogy a szőr ugyanúgy fog viselkedni? (ugyanolyan gyorsan nő vissza; ugyanúgy megvastagszik-e, így erősebbnek fog-e kinézni, stb.)

Érdemes venni lézeres szőrtelenítő gépet?

kétlem, hogy a sok lézeres kezelés olcsóbban jönne ki, mint egy gép. van valakinek? bármilyen tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!