Szőrtelenítö került a szemöldökömre. Mit tegyek? (bovebben lent)

válasza:O. O ricinusolaj?
Miért? Ki van száradva a szemöldököd? Biztos lehetsz benne, hogy semmit nem fog segíteni.

válasza:

válasza:ricinus olaj igenis használ!
Nekem nagyon ritkás volt a szemöldököm egész életembe...
pár hétig ( heti 2x) kentem ricinusolajjal, és msot szép, egyenletes, nem ritkás egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem, hogy nem kell várni vele valamennyi időt, hogy a szőr hagymájánál hasson? Ha kell várni, akkor elég 1-2 óra? Előre is köszi:)
Lehull a szőr? Vagy vajon hogyan kell alkalmazni?
Tehát borotválni nem szeretném,gyantáztatást meg nem engedik,de halottam egy olyan krémről,amit ha beledörzsölsza bőrödbe fürdéskor és utána lemosod,akkor nem lesz sötétebba visszanőtt szőr és vastagabb igaz ez?
Érdemes használni, lesz belőle valami hátrányom?
A fenekemnél szeretném eltávolítani a szőrt, a kérdésem pedig az lenne, hogy a szőr ugyanúgy fog viselkedni? (ugyanolyan gyorsan nő vissza; ugyanúgy megvastagszik-e, így erősebbnek fog-e kinézni, stb.)
kétlem, hogy a sok lézeres kezelés olcsóbban jönne ki, mint egy gép. van valakinek? bármilyen tapasztalat érdekel ezzel kapcsolatban! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!