Mennyit érhet ez az óra? Google nem a barátom, nem találom.
2015. jan. 1. 10:56
2/7 anonim válasza:
Nézd csak ezt az oldalt!
Szerintem itt kellene tovább kutakodnod, persze ha tudsz angolul...
Ami képet felraktál, szóval svájci óra, még a hátlapján a gyárilag adott sorozat-sor-szám, egyéb azonosítók is benne vannak...szerintem igazi kincs van a kezedben...vigyázz rá!
3/7 A kérdező kommentje:
Hu az jól hangzik,sajnos sìk hülye vagyok hozzà,meg angolul sem tudok sajnos,csak pont ez az hogy tisztàban akarok lennj vele mi ez,mennyit ér.
2015. jan. 1. 11:45
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Azért még ne kapkodd el az új Mercedes megrendelését :)
6/7 anonim válasza:
Az "igazi kincs" kifejezést úgy értettem, hogy nagyon-nagyon nagy az eszmei értéke. Ft-ban mérhető értéke inkább csak gyűjtő szemében lehet, különösen, ha még működik.
Az én svájci karórám már elmúlt 40 éves, még mindig pontosan jár, meg nem válnék tőle semmi pénzért... szóval - ha családi örökség, akkor vigyázz rá,
- ha találtad, akkor viszont célszerű a gazdáját megkeresni, mert a sorszám alapján ha piacra akarod dobni, még rá is fizethetsz...
7/7 A kérdező kommentje:
Ajàndékban kaptam,nekem nincs értéke,amennyit kapnék érte annak örülök és ennyi,csak nem tudom mennyit lehetne kapni érte,de köszi az eddigi vaszokat.
2015. jan. 2. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!