Lanyok sos, a szemerem domborzatom mar regota nekem nem stimmel, ez atlagos? :' (
Figyelt kérdés
A ket kis szemeremajak, nem szep rozsaszin, hanem ronda, nem fekete, de olyna sotet, es folyton kilog a nagyobb szemeremajakbol, ami tulsagosan is laza, es csak ugy log az is. Olyan rondanak erzem. Nektek is ilyen? V cska nekem? Mit tegyek ellene? Nagyon nehez volt ezt leirnom meg neztelenul is. De szeretnem ha valaki segitene. Szuz vagyok, nem csinaltamvslami semmit. De ez lenne a normalis? Es ha nem akkor mit tegyek ellene kerlek segitsetek :'(#nemi szerv #Szemérem domborzat
2015. júl. 23. 00:03
1/4 A kérdező kommentje:
(17L)
2015. júl. 23. 00:04
3/4 anonim válasza:
Neked ilyen, normális. Sok nőnek ilyen. nekem szerencsére nem ilyen, de nincs ezzel sem semmi gond. Semmit nem tudsz tenni. Illetve van intim plasztika, de szerintem hülyeség.
4/4 anonim válasza:
Először is,írj érthetően,normálisan és helyesen.Másodszorra nem a "szemérem domborzatod"-dal van problémád,hanem a nemi szerveddel.A szeméremdomb az a nemi szerv felett elhelyezkedő dombocska.
Harmadszor,nyugodj meg,valakinek pont ez fog tetszeni,hogy különleges vagy.Fel a fejjel,ne érezd magad rondának,mindenki más.Gondolj bele,milyen lenne,ha mindenki ugyanúgy nézne ki ott lent is.Senkiben nem lenne kiváncsiság.Nincs semmi baj a punciddal.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!