Körmösök! Elszántam magam, hogy veszek egy led lámpát, szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Az egyik lehetőség a BB compact power led lámpa ( [link] a másik a CN express led ( [link]
A BB szimpatikusabb nekem, és olcsóbb is, viszont főleg CN-hez használnám, és nem szeretném, ha zsigerből gyengébbet vennék. Szerintetek? Tapasztalatok?
Még ez is tetszett, de elég lekvárnak tűnik, mit gondoltok?
Köszönöm!
2015. júl. 30. 10:58
11/12 A kérdező kommentje:
Évek óta dugdosom a kezem a legkülönbözőbb lámpákba, és nem szoktam hozzáérni se a tükörhöz, se a csőhöz, se a burkolathoz.
2015. aug. 18. 15:15
12/12 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyon szimpi ez a led lampa inkabb a BB -s egy aggodalmam van ebbe nem lehet cserelni a ledeket ugye? Fontos lenne hogy kis pici legyen tudjam magammal vinni is. Meg a sima 9W osakat nezegettem abban viszont lehetne cserelni izzot akar ledre is....ilyen szempontbol melyik lenne jobb? Jol jonne egy tipp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!