Hogyan szedjem le a körömlakkot a hónajszőrömről? Holnap ballagás lenne! 14/F
Figyelt kérdés
Ma unatkoztam es befestettem kék körömlakkal a hónajszőröm es a bőröm is olyan lett!! Nincs körömlakk lemosóm, mert fiú vagyok. És sehogy se jön le... Segitsetek!!!2016. jún. 19. 20:21
1/14 anonim válasza:
Jézusom.
Holnap kelj korán és menj el a boltba körömlakk lemosóért. ( ha egyáltalán leviszi )
Ha meg nem tudsz, magadra vess.
3/14 A kérdező kommentje:
De nem vicces tenyleg nem jon le :o
2016. jún. 19. 20:36
4/14 anonim válasza:
Ha körömlakk volt otthon, akkor lemosónak is kell lennie.
Kérdezd meg anyudat vagy azt akitől a lakkot loptad, hogy van-e neki. Jó kis családi történet lesz.
Vagy reggel menj és vegyél egy üveggel. Bármelyik drogériában vagy eurós boltban kapni.
5/14 anonim válasza:
XD
Ha van otthon körömlakk, gyanítom lemosó is. Ha nincs, vegyél reggel
De egyébként ing és öltöny alatt úgyse látszódik.
6/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ing es oltony.. De nagyon feltuno. Egyebkent messze lakok a sulitol ezert lehet, zarva lesznek a boltok.. :o es ha nem leyz nyitva semmi?? :o
2016. jún. 19. 20:46
7/14 A kérdező kommentje:
Talaltam koromlakklemosoooot. Lejott mind. Huh hala istennek. Koszonom mindenkinek xddd
2016. jún. 19. 21:01
8/14 anonim válasza:
Leborotválhattad volna inkább... A hónaljszőr sem épp menő.
9/14 A kérdező kommentje:
Tudom, nemreg le is szedtem
2016. jún. 19. 22:13
10/14 anonim válasza:
Miért tetted ezt magaddal?:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!