Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fog meg noni a melle?

Fog meg noni a melle?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es 75/A-s a mellem az lenne a kerdesem hogy meg fog noni vagy orokre ilyen kicsi maradt? Lehet h e miatt nem lesz soha baratom?

2016. jún. 20. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia, nyugi meg biztos fog nőni, 18-21éves korodig fejlődésben vagy

Amiatt meg ne aggódj hogy nem lesz barátod, a fiúk nem csak ezt nézik. Aki meg igen az nem érdemel meg téged:)

Az is fontos hogy mekkora vagy, ha nagyon vékony vagy ne számíts arra hogy nagy melleid lesznek. Fogadd el hogy ilyen vagy, kis mellekkel is lehetsz szép:)

2016. jún. 20. 09:14
 2/7 anonim ***** válasza:
21 éves korig vagy fejlődésben. De amúgy a mell is csak egy testrész, tök mindegy hogy mekkora. Nekem is 75A, felnőtt vagyok. A pasik meg mindig oda voltak értem. Pont nem érdekli őket hogy alig van mellem... ahogy engem sem érdekel.
2016. jún. 20. 09:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sovany mindneki azt mondja h vekony vagyok de en picit ducinak erzem magam
2016. jún. 20. 12:54
 4/7 A kérdező kommentje:
163cm vagyok es 49-50kg
2016. jún. 20. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
egészségesen élj, sportolj, mozogj, normálisan gondolkozz, tanulj, műveld magad, legyél jó és értékes ember, békülj ki a testeddel és ne a külsőddel foglalkozz, mások se azzal fognak - akik meg igen, azokkal ne törődj!
2016. jún. 20. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Ennyire baj hogy veletlenul tettem oda egy szokozt?
2016. jún. 20. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja mert az osszes 18 ev alatti lany aki meg elvileg ,,gyerek" melltarto nelkul jarkal mert felnott meret es o nem hordhatja
2016. jún. 20. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!