Mit jelent ha azt mondják egy lányra, hogy helyes?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondott egy lányt, akire azt mondta, hogy helyes, csinos és hogy tetszik neki, de nem tudom elképzelni milyen egy helyes lány. :D Sose értettem.2016. jún. 21. 10:57
1/5 anonim válasza:
hát nemtudom.. az én értelmezésemben: helyes = nem egy világszépe, de azért jól néz ki.
2/5 anonim válasza:
Mifelénk a helyes azt jelenti, hogy jól néz ki, szép.
Meg hát azt is mondta, hogy csinos és tetszik neki, ebből szerintem egyértelmű, hogy miért mondta rá, hogy helyes.
3/5 anonim válasza:
Nekem a helyes az azt jelenti hogy a csaj nem a bombázó/műköröm/póthaj/nagy mellek kategória
Inkább visszafogottabb, csinos és a belső tulajdonságai alapján nagyon kedves
4/5 A kérdező kommentje:
Áh így nagyjából már értem, köszi. :)
2016. jún. 21. 11:24
5/5 anonim válasza:
Én utálom,ha egy lányra ezt mondják...a pasik helyesek,a lányok szépek,de amúgy ugyanazt jelenti a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!