166cm vagyok és 55kg. Hogyan tudnék lefogyni egy pár kilót? 😀 14/l
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 00:10
1/6 anonim válasza:
Most a kilóid tökéletesek, ha úgy érzed van rajtad felesleg, nem a súlyod okozza, hanem bizonyára keveset sportolsz, és így nem vagy elég formás. A koplalást, fogyózást semmiképpen nem ajánlom, ki fognak látszani a bordáid, a bőröd ráncos lesz, a szemed beesett, stb... Nem mindig az a legjobb, ha leadsz a kilókból.
2/6 anonim válasza:
Jujj dehogy tökéletes, egyénként nem nehéz eljársz sportolni olyat keress ahol soakt kell futni pl foci, kézilabda stb és észre se fogod venni ami fontos kezd el nézegetni a kalória tartalmakat próbáld ki 1x hogy péksüti helyett reggelire mondjuk almát eszel meg valami szenyát amibe sok a zöldség. Hajrá :)
3/6 anonim válasza:
Nyári szünet van, most van igazán időd a mozgásra. Reggel pattanj biciklire, menj el valami közeli strandra vagy vízpartra, ússz egy nagyot, majd feküdj ki napozni. Utána tekerj haza. Könnyű ebéd, csendes pihenő a legmelegebb órákban, majd este mozogj még valamit. Menj csoportos edzésre, vagy futni, ami jólesik. Próbálj ki valami olyan sportot, amit még nem csináltál.
Étkezz egészségesen. Hamar formálódni fogsz. Hajrá!
4/6 anonim válasza:
Miért akarsz fogyni? 166 cm-hez a tökéletes súly 56 kg. tehát biztos hogy nem vagy elhízva.
5/6 anonim válasza:
A számokból ítélve nem kell fogynod, én 169 centihez vagyok 66 kiló és nem akarok fogyni.
Ha formásabb, feszesebb testet szeretnél, akkor mozogj sokat, igyál sok vizet, étkezz egészségesen.
6/6 anonim válasza:
Én 173 centihez vagyok 60 kiló 😀 Szerintem az 55 nem sok 166 cm-hez
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!