Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 166cm vagyok és 55kg. Hogyan...

166cm vagyok és 55kg. Hogyan tudnék lefogyni egy pár kilót? 😀 14/l

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Most a kilóid tökéletesek, ha úgy érzed van rajtad felesleg, nem a súlyod okozza, hanem bizonyára keveset sportolsz, és így nem vagy elég formás. A koplalást, fogyózást semmiképpen nem ajánlom, ki fognak látszani a bordáid, a bőröd ráncos lesz, a szemed beesett, stb... Nem mindig az a legjobb, ha leadsz a kilókból.
2016. jún. 25. 00:21
 2/6 anonim válasza:
9%
Jujj dehogy tökéletes, egyénként nem nehéz eljársz sportolni olyat keress ahol soakt kell futni pl foci, kézilabda stb és észre se fogod venni ami fontos kezd el nézegetni a kalória tartalmakat próbáld ki 1x hogy péksüti helyett reggelire mondjuk almát eszel meg valami szenyát amibe sok a zöldség. Hajrá :)
2016. jún. 25. 01:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyári szünet van, most van igazán időd a mozgásra. Reggel pattanj biciklire, menj el valami közeli strandra vagy vízpartra, ússz egy nagyot, majd feküdj ki napozni. Utána tekerj haza. Könnyű ebéd, csendes pihenő a legmelegebb órákban, majd este mozogj még valamit. Menj csoportos edzésre, vagy futni, ami jólesik. Próbálj ki valami olyan sportot, amit még nem csináltál.

Étkezz egészségesen. Hamar formálódni fogsz. Hajrá!

2016. jún. 25. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Miért akarsz fogyni? 166 cm-hez a tökéletes súly 56 kg. tehát biztos hogy nem vagy elhízva.
2016. jún. 25. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

A számokból ítélve nem kell fogynod, én 169 centihez vagyok 66 kiló és nem akarok fogyni.

Ha formásabb, feszesebb testet szeretnél, akkor mozogj sokat, igyál sok vizet, étkezz egészségesen.

2016. jún. 25. 11:11
 6/6 anonim válasza:

Én 173 centihez vagyok 60 kiló 😀 Szerintem az 55 nem sok 166 cm-hez

12/L

2016. jún. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!