Hogyan epiláljam a hónapjamat?
Figyelt kérdés
Braun epilátorom van. A hónaljamról már sokadjára próbálom leszedni a szőrt, de mindig vérzik, kipirosodik és nagyon fáj utána is. Első pár alkalommal gondoltam, hogy nem adom fel, csak hozzászokok, de nem. Valamit rosszul csinálhatok? Ti hogyan epiláljátok a hónaljatokat? Milyen irányban? Fürdés előtt vagy után szoktátok?2016. jún. 26. 21:30
1/2 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy kétszer elmentem kozmetikushoz gyantáztatni, hogy kicsit gyengüljön a szőr és azóta epilálom.
Fáj és piros utána egy rövid ideig, de aztán teljesen puhi lesz. Fogok menni megint gyantáztatni, csak ugye meg kell várni, míg megnő, a nyár közepén meg ez lehetetlen. :D
Fáj, ég, nekem is piros, de muszáj kibírni, ha epilálni szeretnél.
Én nem kötöm fürdéshez, akkor kapom le, amikor épp kedvem van, szőrnövekedés irányával ellentétesen.
Remélem segítettem valamit. :)
23N
2/2 anonim válasza:
Én fürdés után mikor teljesen száraz. A lényeg, hogy tiszta legyen a bőröd, dezodor stb mentes mert azoktól a friss "seb" begyulladhat. Ha erős a szőröd pár alkalommal fájni is fog és ez lesz. Én is javasolom, hogy gyantáztass hogy gyengüljön és utána simán fog menni az epillálás. Én mindkét irányba epilálom amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!