Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan epiláljam a hónapjamat?

Hogyan epiláljam a hónapjamat?

Figyelt kérdés
Braun epilátorom van. A hónaljamról már sokadjára próbálom leszedni a szőrt, de mindig vérzik, kipirosodik és nagyon fáj utána is. Első pár alkalommal gondoltam, hogy nem adom fel, csak hozzászokok, de nem. Valamit rosszul csinálhatok? Ti hogyan epiláljátok a hónaljatokat? Milyen irányban? Fürdés előtt vagy után szoktátok?

2016. jún. 26. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy kétszer elmentem kozmetikushoz gyantáztatni, hogy kicsit gyengüljön a szőr és azóta epilálom.

Fáj és piros utána egy rövid ideig, de aztán teljesen puhi lesz. Fogok menni megint gyantáztatni, csak ugye meg kell várni, míg megnő, a nyár közepén meg ez lehetetlen. :D

Fáj, ég, nekem is piros, de muszáj kibírni, ha epilálni szeretnél.

Én nem kötöm fürdéshez, akkor kapom le, amikor épp kedvem van, szőrnövekedés irányával ellentétesen.

Remélem segítettem valamit. :)

23N

2016. jún. 27. 07:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Én fürdés után mikor teljesen száraz. A lényeg, hogy tiszta legyen a bőröd, dezodor stb mentes mert azoktól a friss "seb" begyulladhat. Ha erős a szőröd pár alkalommal fájni is fog és ez lesz. Én is javasolom, hogy gyantáztass hogy gyengüljön és utána simán fog menni az epillálás. Én mindkét irányba epilálom amúgy.
2016. jún. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!