Szerintetek ettől tényleg nagyobb lesz a mell?
Ugye nem vagy buta ember?? Remélem, hogy nem, és nem veszed be ezt a hülyeséget.
TESSÉK GONDOLKODNI!!!
Ha ez igaz lenne, senki nem fizetne kisebb vagyont mellplasztikai műtétre.
A mell nagysága két dologtól függ.
1. hízástól, mert a mell főképpen zsírszövetből áll, ami hízás esetén több lehet így nagyobb lesz
2. genetika.
A harmadik lehetőség amitől nagyobb lehet az a plasztikai sebész kiváló munkája.
Elég valóságosnak tűnt. Ezért gondoltam megkérdezem kinek mi a véleménye róla.
Köszii!
Nem tudom, hogy megveszem-e. Így a honlapon nagyon hatásosnak tűnik. Viszont belegondolva, ha ez igaz lenne, akkor jobban elterjedt volna, és nem műtétekkel nagyobbítanának mellet.
Szóval tanácstalan vagyok.
Van egy ismerősöm aki be dőlt neki és meg vette. El se tudod képzelni mi történt a mellével :OO Hihetetlen!! SEMMI -.- olyan mint volt.. Ha ez valóban működne akkor minden nagy nagy mellekkel járkálna és nem menne olyan jól a plasztikai sebészeknek.. Gondolkozz már.. KÖNYÖRGÖM
De tudod, mit vedd meg, és akkor megtudod hogy inkább vehettél volna mást azon a pénzen XDD
Nincs semmilyen hiteles szer,készítmény a mell növelésére!
Nehogy pénzt adj érte.
Pár kg plusz,fogamzásgátló,majd a szülés segíthet a problémádon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!