Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez kamu face?

Szerintetek ez kamu face?

Figyelt kérdés
[link]
2016. okt. 17. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem
2016. okt. 17. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy kamu-e de nagyon bejön a lány.
2016. okt. 17. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy az lenne.
2016. okt. 17. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne az? a csaj tök átlagos és a saját kinézetén kívül semmi nem érdekli. Az arca csúnya. Emiatt felesleges kamu profilt csinálni.
2016. okt. 17. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a szemöldök!!!!
2016. okt. 17. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,simán lehet ő.
2016. okt. 17. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se kamu.
2016. okt. 17. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Ami érdekes, hogy július elejéig visszamenően kb. minden második nap van feltöltve kép, előtte semmi. Tehát ha nem új profilt csinált mert pl. meghackelték a régijét vagy nem törölt le minden régebbi képet, akkor bűzlik. Van egy közös ismerősünk, ráadásul pontosan 5000 ismerőse van? Nekem a legfurcsább a rettentő gyakorisággal feltöltött képek, aztán július előtt semmi, pedig pár hónap alatt 5000 "ismerőst" összeszedni nem semmi. Meg minek jelöl vissza ennyi embernek, ha utána meg azzal van tele az idővonala, hogy mennyire idegesíti a sok pedofil üzenet? :D
2016. okt. 18. 19:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen ez volt nekem is a furcsa, valamint az ismerősei. Egy barátnője sincs az ismerősei között, vagy valaki olyan ahol ott lakik ahol ő. Az ország minden részéről vannak ismerősei, ő külföldön lakik az adatlapja szerint, onnan nincs egy ismerős se. Valamint nincs messengere, a képein látva iPhoneja van, elég furcsa.

A vicces ebben az egészben az, hogy a barátnőimnek írkál a képeihez hogy kamu, stb.:D

2016. okt. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!