Ilyen arcal lehetek férfi modell? 16f kép
A kacsaszád az alakul XD
Viccet félretéve. Majd akkor tedd fel ezt a kérdést, ha nem 10 évesnek nézel ki, hanem minimum 18-nak. Egyébként manapság rengeteg hasonló arcú, ilyen mértékben karakteres arcot látni, ezért szerintem nem vagy különlegesebb, mint a többiek.
Másrészt meg, mi van, ha 2 éven belül, amikor felnősz, és tényleg férfias közeli arcod lesz, akkor kb. tükörbe se mersz nézni? A mostanihoz képest értem. Alakulsz még, az arcodra pedig ez kifejezetten igaz.
Amúgy az arc egy dolog. Kell még hozzá magasság, meg egy bizonyos kinézet is, igen, kell az izomzat is, és most nem arra gondolok, hogy úgy kell kinézni, mint egy testépítőnek, de nézzen már ki az ember fi valahogy, ha modell akar lenni.
Na hát meg a protekció sem utolsó dolog. Meg a gyermekmodell múlt.
Mindegy. Szerintem ne próbáld meg, én, ha ebben dolgoznék, biztos nem alkalmaználak. Van jó pár fiú/férfijelölt (igaz, hogy nem milliószámmal, de akad bőven), aki sokkal biztosabban állna a modell szakma talaján, de még úgysem lesz belőle senki a modellkedés területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!