Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a H&M-es pánt nélküli...

Milyen a H&M-es pánt nélküli melltartó?

Figyelt kérdés

Pánt nélküli melltartóra van szükségem szombatra és kb csak a H&M van elérhető közelségben. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyire csúszkál és egy bálban nem lenne-e problémás. Egyébként 75/C-s melltartót hordok, több helyen azt hallottam, hogy nagyobb mellre nem jó, de ilyen példával, mint az enyém, még nem találkoztam.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 6. 17:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Arra kérdeztem rá kedves válaszoló, hogy maga a melltartó milyen. Csúszkál-e, milyen a minősége… nem az volt a kérdés, hogy rám jó lenne-e.
2020. febr. 6. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Huh, nekem a pánt nélküli egyáltalán nem jött be. :S Vagy olyan szoros, hogy bevág a hónaljamnál - ami nagyon csúnya -, vagy pedig egész egyszerűen elszúszik/lecsúszik.

De lehet, én csinálok valamit rosszul...

2020. febr. 6. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 70C-s vagyok. Tezenisben, H&M-ben vettem anno, de egyik sem volt jó. Nem tartottak jól, és mindig igazgatni kellett :(
2020. febr. 7. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szintén 75C-s mellem van, mindig H&M-es pántnélkülit hordok, és teljesen jók.
2020. febr. 7. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Régebbi kérdés, de sajnos én sem tudok jót mondani. Nekem pont 75/C volt a méretem, mikor vettem egy levehető pántosat az említett boltból. Sajnos egyáltalán nem tartott, az alján volt körben egy szilikonpánt, de úgy is lecsúszott, elmászott, ha meg feltettem a pántot, az is folyton kiugrott a kapcsából.
2020. jún. 5. 11:37
 6/6 Sweetilla ***** válasza:
100%
Nekem 75B a méretem, és ebben is rendeltem pántnélküli melltartót a H&M-ből, és teljesen jó a méret, kényelmes, szeretem.
2020. aug. 17. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Ez most pánt nélküli topp vagy melltartó?

és hol vehetnék ilyet?negativ kommenteket nem kérek

Valaki tud jó pánt nélküli melltartót?

Olyat keresnek ami nem csuszkalna le, es ha tudtok akkor honnan tudnám megvenni?

Tudtok olyan hát nélküli melltartót, ami tényleg hasznos, akár nagyobb mellek esetén is?

Láttam sok félét, de egyik sem nézett ki meggyőzően, pláne úgy, hogy C-mellre keresnék. Ha valaki tudna nevet, linket, azt nagyon megköszönném. :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!