Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok olyan hát nélküli...

Tudtok olyan hát nélküli melltartót, ami tényleg hasznos, akár nagyobb mellek esetén is?

Figyelt kérdés

Láttam sok félét, de egyik sem nézett ki meggyőzően, pláne úgy, hogy C-mellre keresnék.

Ha valaki tudna nevet, linket, azt nagyon megköszönném. :)

2019. febr. 9. 21:04
 1/1 anonim válasza:
Szerintem a wish-en lehet mert ott láttam,de nem vagyok szakértő ebben
2019. febr. 12. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

85D vagy nagyobb kosarmeretuek, ti hol vesztek melltartot elfogadhato aron?

H&m, c&a, tezenisben van ilyen? Ugy emlekszem valaki azt mondta h ott inkabb csak C kosarig vannak es inkabb kisebb mellueknek kedvez a kinalat. Eddig a tesco f&fben vettem, most ott annyira megcsappant a kinalat h nem is talaltam ebben a meretben..

Hol lehet olyan melltartót szerezni, ami rendesen megtartja és le is szorítja a nagyobb (C, D) melleket?

Nagy melleim (C-D kategória) vannak nagyon nehéz normális melltartót venni rá. Olyat szeretnék most venni, ami elsősorban magasan tartja őket és le is szorítja. (Nem sport melltartóra gondolok) Tudnátok ilyeneket írni (saját tapasztalatot esetleg) illetve azt, hogy hol lehet kapni.

Nagyobb mellű lányok! Ti se tudtok merevítő nélküli melltartót hordani?

C kosár feletti, természetes mellekkel rendelkező lányoktól kérdezem.Az enyém 75D, nem is lóg (a méretéhez képest szépen tartja magát), mégse áll sehogy a merevítő nélküli melltartókban.Pedig olyan kényelmes lenne otthonra (vagy vendégségben pizsama alá).Még otthon sem...

Mikortól kell hordania egy lánynak melltartót?

Ha kilátszik a topp alól a mellbimbóm akkor már ugye nem baj, hogy hordok? A lányok mindig cikiznek, hogy kicsit nagyobb a mellem az övééknél mert nekik még egyáltalán nincs. Amúgx 12L

Miért hordanak egyes lányok nagyobb melltartót, mint amire szükségük lenne?

Rengetegszer látom, hogy kiss mellükre C-s melltartót vesznek. Van a mellük, egy hatalmas üresség és csak az után jön a melltartó. Vagy amikor csak egy laza pólóban láttam egy lányt, a melltartójába beleestett a fél pólója, mert az szinte teljesen üres volt. Mi ennek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!