Tommy Hilfiger cipők meddig bírják?

e-cipő, az még nem jelenti azt, hogy eredeti. 🙂
Sokat ne várj tőle, nem egy Adidas vagy Nike. Ragasztás megadhatja magát idő előtt.

Ismerősömnek volt Hilfiger cipője 2 és fél évig bírta neki úgy hogy azért volt használva rendesen. De nagy esélyt én se adnák neki,minőségbe nem akkora szám a többi cipőhöz képest,de azért nem is a legrosszabb módon van elkészítve,mint mondjuk egy 8 ezer forintos cipő.
A mustang az szerintem jobb sokkal,az elegáns cipői jó varrásúak,meg egy sport cipő is jó drága belőle,sokkal erősebbnek tűnik az anyaga.

"Hmm.. a Bugatti is ezt csinálja?"
Az remélem meg van hogy a Bugatti cipőmárkának semmi köze nincs a Bugatti autómárkához. xD

Azt remélem tudjátok, hogy ebben az ársávban egyik cipő sem lesz kiemelkedően jobb, mint a másik :D.
Azt hiszitek egy Bugatti jobb lesz mint egy Hilfiger? Vagy a Mustang? Dehogy lesz jobb. Ugyan olyan.
Semmi baj nincs a Hilfiger cipőkkel. Nyilván nem lesz 50 évig cipő. De ezeket nem is arra találták ki, hogy legyen egy cipőd és azt hordd télen nyáron évi 365 napot. Ja és a Hilfigernek is vannak bőrcipői...
És igen. Nem azért drágább mert jobb lenne minőségben. A márkanevet fizetet meg. De ez mindennel így van. Egy 25 ezres Hilfiger cipő nem fogja 2,5 ször tovább bírni, mint egy 10.000 Forintos tudomisén...Bugatti.
Csak itt egy példa:
Senki ne gondolja, hogy ez a cipő egy kalap szar lesz ha megveszed. Semmivel nem jobb, vagy rosszabb minőségben, mint az ugyan ilyen ársávban mozgó cipők.
Ha valami űberextrém kvaliti cipőt akarsz, akkor azt nem a 20-30-40 ezres kategóriában kell keresni. Azt vagy készíttetni kell, vagy valami nevesebb divatháznak kell megvenni a modelljeit, akik magasabb árszegmensben gyártanak cipőt.
Szóval nekem senki ne mondja, hogy ebben a 20-30 ezres kategóriában olyan cipőket árulnak, ami egy 1500 Forintos kínival vetekszik, aminek leválik a talpa 2 hét után.
Hidd el, semmi baj nem lesz egy Hilfiger cipőkkel. Nem kell benne focizni. Meg füvetnyírni. Rendeltetésszerű használat mellett teljesen jó cipők.
Van pl egy sötétkék Ralph Lauren cipőm, megvan kb 3 éve. 95%-ban olyan állapotban van mint amikor megvettem (Nem hordom minden nap). Kulcsszó az, hogy vigyázni kell rá. Ha nem vigyázol valamire, a legjobb, legdrágább cipőt is szétgyúrod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!