Melyik Dior táskát válasszam?
Most fogok végezni az egyetemen és megkapom a diplomaosztóra az álomtáskámat. 5 éve várok rá, de egyszerűen nem tudom eldönteni melyik színű legyen. A Dior Saddle Bag-ről van szó. Tudom, hogy az ára sok, tudom, hogy csak egy táska, stb., de én erre már nagyon régóta vágytam és a szüleim most úgy döntöttek megéremlem.
Kérem, hogy olyanok írjanak akiket érdekel a divat és valamennyire értenek is hozzá.
A két jeölt:
1.
2.

Egyik se, Te nem Floridában élsz hanem magyarországon, ha mégis megvennéd a számla mindig legyen a táskádban és mutasd meg a kételkedőknek hogy a szülőknek persze erre is futotta, egy szegény országban. Minden cigánynak, és feltűnésiben szenvedőnek ezekkel a márkákkal kell mutatnia hogy van pénzük, csak egy normálisan gondolkodó ember rögtön arra fog gondolni hogy vagy török piacon vette, vagy itthon románoktól.
Szóval ha már sikerült lediplomáznod, legalább legyen is annyi eszed hogy nem így mutatod ki a világ felé hogy nagy nő lettél, a szülőket meg képes lennél annyi pénzzel megrövidíteni? Apád autóját nem kell majd szervizeltetni esetleg, maradjon az a pénz az övék, vagy kérj egy ékszert.

Nekem személy szerint nem tetszik egyik sem, pedig táska mániás vagyok. :D
De ha mindenképp választani kell, akkor a fekete. Több szempontból, egyrészt talán valamivel jobban is néz ki, illetve több ruhával tudod hordani, mert a fekete majdnem mindenhez illik.

Viszont arra a táskára sincs ráírva hogy eredeti, ezekhez a márkákhoz nem elég egy diploma, mellette olyan életkörülmények is kellenek, ami mellett a táska lesz a legkisebb értéke annak az embernek.

Közel másfél milliót EZÉRT??
Nem keresek rosszul, sőt, átlag felett élek, de azért ez durva...
De ha a szüleid megveszik, akkor egészségedre.

Nem fogadnám el, ha tudnám, hogy a szüleimnek ez gond. Nekem nem gond, ha azt hiszik nem eredeti, a lényeg, hogy én tudom, hogy az.
3# Magyarországot kérlek írd már nagybetűvel legalább.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!