Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az a Marketplace? Hogy...

Mi az a Marketplace? Hogy működik?

Figyelt kérdés
Tegnao felkínálta a Facebook, mert feltettem egy csoporta pár ruhát eladásra. Csak annyit tudok, hogy valahogy ott is lehet hirdetni. De azt mindenki látja? Vagy hogy működik?

2024. máj. 14. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A Marketplace olyan mint a jófogás, csak a facebookon belül. Ha ott hirdetsz meg valamit, azt minden facebook felhasználó láthatja.
2024. máj. 14. 09:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Az ismerőseim is, vagy csak a csoport tagok?
2024. máj. 14. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem egy csoport. Mindenki látja ha rámegy a marketplacere és rákeres olyasmire amit hirdetsz.
2024. máj. 14. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, de úgy értettem h nem jelenik meg az idővonalamon, vagy az ismerőseimnek nem küld értesítést?
2024. máj. 14. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem anno öreganyám sokat járt a marketplace-re, bár akkor még nem volt ilyen flancos neve.
2024. máj. 14. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Marketplace-el nincs tapasztalatom, de a Vatera évek óta a „legjobb barátom” ha használt cikkek eladásáról vagy vásárlásáról van szó, szóval csak ajánlani tudom.
2024. jún. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Hogy működik a Foxpost?

Rendelni szeretnék valamit, magánszemélytől Marketplaceről, de Foxposton tudja csak küldeni, viszont nemtudom ez, hogy működik sose használtam, én mindenképp utánvéttel szeretném megvenni ezt a valamit, de nemtudom ez hogyan lehetséges vagy lehet e ilyet, mit hogyan...

Miért nem működik a Facebook marketplace?

Elmúltam 18, de nem működik valami oknál fogva a marketplace. Folyamatosan nyomkodom az ellenőrzés kérését, de hiába, nem működik. Mit tudok tenni? Tudom valahol "panaszt tenni"?

Hogy működik az eladás marketplacen?

Mèg sose raktam fel semmit, mert eddig nem kellett mit eladni, de most szeretnèk eladni egy tárgyat. Viszont hallottam sok a csaló. Viszont ha valaki messze lakik ès kell hozzá futár, akkor ez hogy működik? Mikor fizet ès hogyan a vevő? Ki intèzi a futárt?

Miért nem működik a Facebook Marketplace?

Ingatlanokkal foglalkozom, odáig eljutok, hogy kiválasztom a kategóriát és feltöltöm a képeket, viszont semmi mást nem tudok megadni, sem leírást, sem árat, sem helyszínt, stb. Hiába kattintgatok azon a részen bármire, semmit sem enged beírni. Mi lehet a probléma?

Vaterán marketplace-en (stb) szeretnék üzletszerűen árulni, az adózása hogy működik?

nem érném el az évi 12 milliós bevételt úgyhogy alanyi adómentességgel lenne érdemes szerintem. a kérdésem, hogy ilyenkor hogy ÁFA-t nem kéne fizetnem, milyen egyéb adókat kéne befizetnem és az hány %-ot jelentene? köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!