Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ápolónők! Munkahelyen (kórházb...

Ápolónők! Munkahelyen (kórházban) a vékony anyagú fehér nadrág alá milyen bugyit szoktatok választani, hogy ne legyen vagy kevésbé legyen átlátszó? Sokszor lehet látni kórházakban, hogy az ápolónőknek átlátszik a bugyija, főleg ha nem fehér... N 36

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a legjobb választás? Színben, fehér vagy esetleg testszínű? Fazonban, tanga vagy normál?

máj. 21. 16:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
70%
Nandor 63 megint almodozol ?
máj. 21. 16:28
 2/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen, sokszor lehet látni. Ezek a fehér nadrágok elég átlátszóak. Szerintem a legjobb választás a fehér tanga bugyi. Bár a körvonala annak is átszokott látszani. De jobb mintha különböző színű bugyi lenne.

n47

máj. 21. 16:48
 3/23 A kérdező kommentje:
A fehér tanga jó megoldásnak tűnik. Eltérő színűből is láttam már. Szürke, kék, normál fazonú, tanga bugyi előfordul minden.
máj. 21. 17:04
 4/23 anonim válasza:
88%

Szerintem a normál fazonú testszínű bugyi a legjobb választás ilyen esetben.

51N

máj. 21. 17:46
 5/23 A kérdező kommentje:
Jó választás lehet. Azért írtam én is példaként. Valószínűleg az kevésbé látszik át.
máj. 21. 17:49
 6/23 anonim ***** válasza:
80%

Ha ilyen vékony anyagú fehér nadrág alatt színes bugyi van az elég "extrém". De tényleg lehet néha ilyent is látni. Erre azért nem ártana odafigyelni nekik.

47 n

máj. 21. 18:00
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Testszínű és varrás nélküli a legízlésesebb ilyen esetben.
máj. 21. 19:34
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos az utóbbi időben sok egészségügyi intézményben megfordultam (Bp.). A személyzet 90%-ban zöld, kék, lila, fuchsia, stb. színű, nem áttetsző munkaruhát hord.
máj. 21. 20:41
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
#9 Innen is túdni, hogy kamu a kérdés !
máj. 21. 21:17
 10/23 anonim ***** válasza:
83%

Testszínű lézervágott nem látszik át semmilyen fazonban. Igaz. Ilyenekből én még nem láttam pamut anyagút, csak borzasztó műszálasakat.

A fehér tanga rohadtul átüt. De lehet, engem se érdekelne 2x12 óra testileg-lelkileg kimerítő munkanap között, hogy mi látszik. Nők vagyunk, hordunk alsóneműt, mi ezzel a probléma? Egy kórház nem divatbemutató amúgy se.

máj. 21. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Új munkahelyen mennyire tolerálják ha a kicsi beteg? Keresek munkát, de a kicsi a bölcsibe sokszor elkap vmit és taknyos (nem átlátszó) vagy vmi...

Az előző munkahelyem egyszerűen megszűnt. A baj az hogy ejszaka sem alszik túl jól, és reggel ugy kelek fel hogy holt faradt vagyok. Nektek minden simán ment? Apa nemnagyon tud kimaradni , max később menni - hamarabb hazaérni Varjak inkább márciusig, hatha...

Meddig próbálja még a média eltitkolni a Jobbik valódi támogatottságát?

Ez nagyon átlátszó, hogy 15 százalékra saccolják. A munkahelyenen is 10 bol 7 ember mondta, hogy a Jobbikra fog szavazni :D

Nem átlátszó ünnep előtt megbetegedni munkahelyen és ezzel meghosszabbítani az ünnepet? A fél gárda beteg nem gyengén átlátszó?

Jön az ünnep márc 15 és indul a munkahelyen a szokásos kabaré mint minden ünnep környékén. Tök mindegy húsvét karácsony aug 20 márc 15 mindegy. Ilyenkor az a kabaré meg hogy egyes munkatársak hirtelen „nagyon „ betegek lesznek és ilyen a...

Piercinget szeretnék a munkahelyem végett van esetleg olyan fajta ami "átlátszó" vagy ami kevésbé feltűnő?

Szeretnék snakebites piercinget viszont (fekete tüskével) a problémám csak annyi a munkahelyem nem tartom valószínűleg tolerálná. Esetleg van olyan amit be tudnék rakni míg dolgozok ahelyett vagy valami lehetőség . lehet hülyekérdés de kíváncsi vagyok van-e...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!