Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Vinted május 28-a óta nem...

A Vinted május 28-a óta nem dönt hogy hamis-e a termék? Mi várható?

Figyelt kérdés

Május 28-a óta vizsgálja.

Az eladó már ki van tiltva a Vintedről.

Mi várható? Miért nem döntenek hetek óta?

Nálatok volt már hasonló?

Természetesen többször írtam nekik. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek.

Köszönöm!

tegnap 09:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Egyetértetek azzal, hogy csak akkor, és ott várható el férfiaktól a hosszú nadrág, zárt cipő viselése, ha nőktől is elvárják a minimum középhosszú...

A legtöbb helyen egyébként tudomásom szerint így van, ennek ellenére hallani olyanról is, ahol csak férfiaktól várják el a hosszú nadrágot, illetve zárt cipőt, míg nők megjelenhetnek rövid szoknyában, illetve nyitott lábbeliben is. Persze férfiként elismerem, hogy a...

Mikorra várható a Reservedös csomagom, ha 12én rendeltem és 5-7 munkanapot írtak a kiszállításra?

12-én rendeltem férfi pulóvert üzletben történő átvétellel a Reservednél. Már régóta elküdvében van a státusz, de a kiszállítást dec. 22-29ig írja. Nagyon szeretném ha karácsonyig megjönne, van valakinek aktuális tapasztalata ezzel kapcsolatban? Van rá esély hogy holnap megérkezzen?

A ma várható hőmérsékletnek, vagy annak megfelelően öltöztök hogy szeptember (ősz) van?

Néztem, hogy ma 30 fok lesz. Reggel sem volt hideg. Nyári ruhát vettem fel. A buszon viszont kb mindenki hosszú nadrágban, vastag pulcsiban vagy kabátban volt.

Mennyi idő alatt jön meg Shein-ről egy rendelés?

Lehet a várható dátumnál hamarabb?

Nike.com oldalán ha egy cipőből elfogyott a méretem, akkor várható hogy valamikor újra lesz vagy nem szokták újra tölteni a készleteket?

Sajnos elfogyott a méretemben a honlapon szereplő cipő. Nem tudom hogy várjak-e és feltöltik a készleteket vagy elengedem már

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!