A Vinted május 28-a óta nem dönt hogy hamis-e a termék? Mi várható?
Május 28-a óta vizsgálja.
Az eladó már ki van tiltva a Vintedről.
Mi várható? Miért nem döntenek hetek óta?
Nálatok volt már hasonló?
Természetesen többször írtam nekik. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek.
Köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A legtöbb helyen egyébként tudomásom szerint így van, ennek ellenére hallani olyanról is, ahol csak férfiaktól várják el a hosszú nadrágot, illetve zárt cipőt, míg nők megjelenhetnek rövid szoknyában, illetve nyitott lábbeliben is. Persze férfiként elismerem, hogy a...
12-én rendeltem férfi pulóvert üzletben történő átvétellel a Reservednél. Már régóta elküdvében van a státusz, de a kiszállítást dec. 22-29ig írja. Nagyon szeretném ha karácsonyig megjönne, van valakinek aktuális tapasztalata ezzel kapcsolatban? Van rá esély hogy holnap megérkezzen?
Néztem, hogy ma 30 fok lesz. Reggel sem volt hideg. Nyári ruhát vettem fel. A buszon viszont kb mindenki hosszú nadrágban, vastag pulcsiban vagy kabátban volt.
Lehet a várható dátumnál hamarabb?
Sajnos elfogyott a méretemben a honlapon szereplő cipő. Nem tudom hogy várjak-e és feltöltik a készleteket vagy elengedem már
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!