Hol tudnék szegecses metálos derékövet venni, legalább 3 sorosat? Azt a hegyeset, nem a háromszögüt. Black metálosat.
Figyelt kérdés
Romániában. Volt nekem egy, de ott hagytam svájcba, azért vissza nem megyek. Meg más metálos cuccok is érdekelnének. Karkötő, nyaklánc.ma 20:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Adott egy Whirpool B TNF 5323 OX kombi hűtő.Kiolvasztás után bekapcsoltam és cca 2-3 óra múlva kigyulladt a hibakijelző piros háromszögű kontroll...
Már szerelő is nézte a gázt leellenőrizte az oké.
Egy derékszögű háromszögű, egyenlő szárú háromszög köré írtunk kört. Határozd meg a háromszög befogóit ha a kör sugara 14 cm. Valaki tud segíteni ebben a feladatban?
Sehogy se jövök rá, hogyan kéne kiszámítani a kör sugarából a befogókat.
Kérdésem a következő. Ha (a) szlovák cég (b) Olaszországból importál és azt egyenesen Magyarországon értékesíti egy harmadik (c) Kft-nek, az...
A szlovák cégnek magyar állampolgár a tulajdonosa. A 3 cégnek semmilyen köze nincs egymáshoz. A szlovák cég saját eszközzel szállítaná az olasz cégtől egyenesen a magyar KFT-hez. EKAER-t gondolom a magyar cég fogja megkérni. Hogyan töltsünk CMR, hogyan irjunk megfelelő számlát?
Szerintetek forduljak fodrászhoz, ha a hajamat, vagyis az alját egyenesre szeretném vágatni? Úgy értem nem háromszögü, hegyesre, lépcsőzetesre, hanem...
Nekem anyum szokta ilyenre vágni , de tőlletek is szeretnèm tudni , h továbbra is jó az itthoni hajvágás , vagy fizessek a fodrásznak egy hajvágást . Ti , vagy valaki szokta nektek otthon vágni a hajatokat .Hogy vagytok ezzel . Èrdemes fodrászhoz fordulni az...
Milyen kinézetű napszemüveg megy a fordított háromszögű arcformához? (képek lent)
fordított háromszög: 1) 2) 3) 4) 5) szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!