Miskolcon A DÍVA menyasszonyi ruhaszalonban milyen árai vannak a ruhák kölcsönzésének? (sajnos csak személyesen mondják meg)
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 18:10
2/2 A kérdező kommentje:
azt gondoltam hogy nem olcsó,de nagyságrendileg szeretném tudni körülbelül mennyi.
2011. nov. 9. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Magas lany vagyok (177cm), amit szeretek is. De sajnos az oltozkodesben gondjaim vannak. Tobbi lent (? )
Nagyon nehezen kapok olyan nadragot,ami jo lenne ram.Amikor leulok folyton kilatszik a bokam,ami nagyon idegesit.Hol vasarolhatnek a magassagomnak megfelelo nadragot?
Vette egy magastalpú cipőt, de sajnos kijár belőle az egyik lábam. Mit lehet tenni?
Ilyen a cipőNem tudtam rendesen felpróbálni mert össze volt kötve, meg rajta volt az a biztonsági bigyó is, nem éreztem, hogy kijár belőle a lábam. Hazafele jövet már el is estem benne, mert kijött hátul a lábam. Kisebb nem lett volna jó, mert csak a bal lábam jár ki...
Poliday márkájú ortopéd szandált hol lehet kapni Debrecenben?
Nagyon kényelmes, de sajnos Kövesden ahol vettem már nem kapható.
SEGÍTSETEEK! Ilyen táskát keresek már mi óta, de sajnos a képen látható példány 25 ezer forintba kerül! Nem tudtok olyan boltot vagy oldalt ahol hasonlót vehetnék?
Www. Coolspotters.com/handbags/pauls-boutique-maisy-large-handbag
Hol tudnám eladni márkás, nagyon jó állapotú kinőtt ruháimat? Lehet-e esetleg egy blogon meghirdetni? Sajnos nem vagyok járatos.
Mióta szültem, már érthető módon nem jók rám a 34-es ruháim...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!