Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó készítőt hol találok...

Melltartó készítőt hol találok (bárhol az országban), aki olyat csinál amilyet én szeretnék? A kerület nagy, a cici kicsi.

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Sajnos nem tudok most konkrétat, de múltkor pont láttam a neten hirdetést, szóval az biztos, hogy nem esélytelen a dolog.

Nekem is gondjaim vannak, mert kövér vagyok viszont a mellem nagyon kicsi.

2009. máj. 28. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is ebben a cipőben járok mint te, csak nekem fordítva van (70E).

És külföldön szoktam vásárolni, ott lehet kapnni minden méretben. Sajos nálunk a jobb üzletekben is csak az átlag méretek vannak. :( esetlen netről rendelhetsz...

2009. máj. 28. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
ÖÖÖ lehet hogy buta kérdés. De kis cicire minek melltartó? Az azért van hogy tartsa amit kell, amit nem kell azt meg nem kell.
2009. okt. 14. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs túl kicsi mellem, de ha az is lenne, akkor is vennék fel melltartót, ugyanis mellbimbóm ugyanúgy lenne, és pulóveren, blúzon stb átütne, átlátszana, szal már ezért is hordanák!
2009. okt. 14. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak? És ez mióta ciki? A férfiak megőrülnek érte, a nők irigykednek, nekem meg kényelmes. Én szándékosan nem hordok melltartót mert semmi sexi nincs benne egy normális férfi számára. Azok szeretik akik a külsőségekre hajtanak. Hidd el tudom, csak pasi barátaim vannak és kikértem a véleményüket.
2009. okt. 14. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az biztos h pasiknak tetszik, de akkor se mutogatnám:S főleg vmi kultúrált helyen...
2009. okt. 14. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Mint pl.?
2009. okt. 14. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!