Melltartó készítőt hol találok (bárhol az országban), aki olyat csinál amilyet én szeretnék? A kerület nagy, a cici kicsi.
Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 10:43
1/7 anonim válasza:
Szia
Sajnos nem tudok most konkrétat, de múltkor pont láttam a neten hirdetést, szóval az biztos, hogy nem esélytelen a dolog.
Nekem is gondjaim vannak, mert kövér vagyok viszont a mellem nagyon kicsi.
2/7 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok mint te, csak nekem fordítva van (70E).
És külföldön szoktam vásárolni, ott lehet kapnni minden méretben. Sajos nálunk a jobb üzletekben is csak az átlag méretek vannak. :( esetlen netről rendelhetsz...
3/7 anonim válasza:
ÖÖÖ lehet hogy buta kérdés. De kis cicire minek melltartó? Az azért van hogy tartsa amit kell, amit nem kell azt meg nem kell.
4/7 anonim válasza:
Nekem nincs túl kicsi mellem, de ha az is lenne, akkor is vennék fel melltartót, ugyanis mellbimbóm ugyanúgy lenne, és pulóveren, blúzon stb átütne, átlátszana, szal már ezért is hordanák!
5/7 anonim válasza:
Utolsónak? És ez mióta ciki? A férfiak megőrülnek érte, a nők irigykednek, nekem meg kényelmes. Én szándékosan nem hordok melltartót mert semmi sexi nincs benne egy normális férfi számára. Azok szeretik akik a külsőségekre hajtanak. Hidd el tudom, csak pasi barátaim vannak és kikértem a véleményüket.
6/7 anonim válasza:
Az biztos h pasiknak tetszik, de akkor se mutogatnám:S főleg vmi kultúrált helyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!