Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudom lemérni, hogy...

Hogyan tudom lemérni, hogy mekkora belső talphosszam?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 01:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Terítsd ki egy mérőszalagot, és állj mellé, ennyi :) Én is így mértem le, mielőtt cipőt rendeltem.

19/L

2012. márc. 7. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Belső talphosszat hogyan mérjük?

Netről szeretnék rendelni -kivételesen magamnak:) Mettől meddig mérjem a lábam? Nagylábujj hegyétől a sarok aljáig, vagy + 0.5 cm-el számoljam bele azt is, hogy a sarkam még "kiáll"? És "légvonalban", vagy a lábboltozatomhoz simítsam a mérőszalagot?

39-es cipőre azt írják, h a belső talphossz 26cm, de a 26cm az a mérettáblázat szerint 41nek felel meg, akkor most?

Itt néztem, és össze zavarodtam, meg szeretném rendelni, pont 26cm a talphosszam, de most nem tudom..

Miért kopnak el olyan gyorsan a cipőim belülről, a belső sarokrésznél?

Kb. fél év alatt kikopik, kiszakad a cipőm belülről, ott a sarok résznél és azon gondolkodom, talán nem megfelelő az a típusú anyag. Tudjátok, belülre olyan szövet, vagy műszálféle anyag van és a használatól kikopik, azután tönkreteszi a zoknikat is, kilyukadnak. A...

Supra cipőnek mekkora a belső talp hossza?

Méretenként hány cm -rel növekszik? A 40,5 -es hány cm?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!