Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fürdőruhát szeretnék lehetőleg...

Mogul kérdése:

Fürdőruhát szeretnék lehetőleg 2 részeset a 70-75 ös a mellméretem. Hol érdemes körbenéznem fürdőruháért? 11. kerben lakom. (? )

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:

A 70-75 csak a hátad körméretének mérete, a kosár méret az A B stb.

amúgy... szerintem akármelyik kínaiban

2012. máj. 30. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 30. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

A-B-C kosárra viszonylag egyszerűen találsz, pl kínaiban.

D-E-F stb re már nehezebb, Dechatlonban, Tescoban keresd.

2012. máj. 31. 00:24
 4/7 anonim válasza:
én a h&m-be vettem asszem 1300 volt a felső alsó nem tudom milyen árban van hozzá(az volt tavalyról)
2012. máj. 31. 02:16
 5/7 anonim válasza:

Ha nagyobbb melled van, érdemesebb merevítőset venni. Mindig arra törekedj, hogy szép formát adjon a mellednek, és a legfontosabb, hogy tartson! Ha nem merevítőset veszel amiben meg van adva a méret. ( Pl. 75/D) És nagy melled van ( ha kicsi, vagy közepes, akkor ezzel nem lesz problémád, nagyon valószínűséggel az összes fazon jól fog állni), akkor érdemesebb, egy vastagabb pántos, vastagabb szegéllyel rendelkező fürdőruhát venned. Pl ilyet:

- [link]

- [link]

- [link]

2012. máj. 31. 16:19
 6/7 anonim válasza:

Az előző vagyok! :)

Szerintem a WextEnd-ben találsz szuper fürdőruhákat minden méretben. Olcsó-Drága, Minőségi- Kevésbé minőségi. :)Sok sikert a válogatáshoz! :)

2012. máj. 31. 16:21
 7/7 Borsolya22 válasza:

Itt találsz szépeket:

[link]

2012. jún. 4. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet venni Bp-n jó férfi bőr karkötőket? Milyen üzletet ajánlanátok, hol érdemes megnézni? (lehetőleg ne legyen túl drága hely)

akarok venni valami jó férfi karkötőt ajándékba, csak nem tudom, hogy merre keressem... neten meg nem akarok egy 3000 Ft-os karkötőt megrendelni... Valami ötlet, merre keressek nem túl drága, de elegáns férfi bőr karkötőt? Előre is köszi! :)

Milyen ragasztóval érdemes a Converse cipőket megragasztani, ha oldalt a gumi kezd leválni a vászontól?

Pálmatex pár napig tartja,másik véglet a ferrobond az még csak jó lenne csak kikeményedik és eltörik az anyag. A kettő közt valami bevált módszer?

Lányok! Melyik márkától érdemes fehérneműt venni? (bővebben. )

gondolok bugyira,fél tangát, jó árfekvésben, minőségit? Olyant, amin em szakad szét a 3. mosás után:/ 1200 ftig kb...

Telt lányoknak milyen ruhákat érdemes felvenni?

Vannak olyanok, amik nem hangsúlyozzák ki annyira mondjuk a kicsit nagyobb hasat. Stb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!