Hogyan beszéljem le a barátnőmet a divatmániájáról?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem .Szép értelmes , egyetemista megy neki a fizika , matek és még így is rengeteget beszél cipőkről ,táskákról egyebekről .
Segítsetek , megörülök!
2012. nov. 11. 19:11
1/3 H* válasza:
Mond neki, hogy nem lehetne másról beszélgetni? Vagy nemtom...én ilyenről nem szoktam beszélgetni, pedig lány vok. Viszont vannak olyan fiúk, akik a fociról beszélgetnek állandóan az is elég idegesítő. De erre van egy jó mondás: Megszoksz vagy megszöksz. Mindenkinek van egy mániája, ő ilyen így kell elfogadni.:|
2/3 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy téged annyira nem érint a téma, beszélgessetek másról
3/3 anonim válasza:
Mi nők odavagyunk a szép cipőkért, táskákért, ruhákért! (magamon tapasztalom, én is lány vagyok!) Ha igazán szereted el kell ezt viselned! De mondjuk finoman odaszólhatsz neki, hogy kevesebbet vásároljon meg ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!