Mi lesz idén a női táska divat? Neked milyen táskád van?
A retroban ilyen táskák vannak most tavaszra.
Nekem az ennél nagyobb kézi táskák jobban tetszenek, jobban lehet beléjük pakolni. Nőies, de sportosakat szeretem.

válasza:A divat olyan szinten érdekel, hogy jön az új kollekció, új dolgok közül lehet válogatni.
Ha valami nem tetszik az új divatból, azt nem veszem meg, pl. ez a táska sem tetszik.
Szeretnék új táskát, a mostani elég ramaty állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
A mostani elszakadt (3 éve használom, szürke convers)és szeretnék új táskát venni de valami "elegánsabbat", nőiesebbet. Nem rég változott a stílusom ( legtöbbször sötét, farmer valami pasztell, világos ing vagy blúz,blézer és valami kiegészítő) inkább elegánsabb...
Mikor lesznek megint menők a kisebb modellek?
Azt hallottam, hogy van valamilyen lehetőség arra, hogy így Amerikából vagy bárhonnan terméket rendeljünk és viszonylag barátságos áron. Tud valaki többet?
Sziasztok! az lenne a problémám, hogy tudjátok a mostani divat ez a táska: a divat és nagyon tetszik de nektek mi a véleményetek? szerintetek az ciki ha hátizsákkal megyek gimibe?vélemények? tapasztalatok?14/L
Kiknek való az alábbi táska? Munkába járáshoz kellene.Illik ez szövetkabáthoz?29 L
TIPPEK IS JÖHETNEK MERT UGYE SEM A MÁRKÁJA NEM LÁTSZIK A VIDEÓBAN. ( TEGNAPI BARÁTOK KÖZTBEN LINDÁN LÉVŐ TÁSKA)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!