Szeretnék venni egy acélbetétest végre, mit gondoltok/javasoltok, elsőre milyen lenne a legjobb?
Márká(k)ról érdeklődnék elsősorban, hogy kinek mivel volt/van jó tapasztalata. Én ezeket néztem (akár más színben is):

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez egy hat éves kérdés xD
Amúgy Steel-párti lettem. Nem egyet hordok, és nem is folyamatosan, szóval nekem ez így bevált. Azóta csatlakozott más márka is a készlethez, de mindet más ok miatt szerettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Ha tudtok küldeni mellé linket is ahonnan meg lehet venni. Volt Steel és Shellys bakancsom, de azok kilyukadtak, ott ahol hajlik (magas a rüsztöm ezért általában minden bakancsnál egy mérettel nagyobb kell). HD-m is volt egy évig, az bírta a legjobban, de azért gondoltam megkérdezem.
szóval van egy egyszerű tezenis fekete alsó, de a felső melyik jobb ? - piros push up os - kék push up os - fekete egyszerű pántnélküli - fekete nyakban megkötős fodros teljesen nem nagyon látszanak a képek, de remélem valamennyire...
Lehet színész vagy énekes, mindegy. Ti mit ajánlatok, külsőben kit érdemes követni?
Színt is kérnék!1: 2: 3:
Borjúbőr lenne a legjobb
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!