Ti is érzitek azt a finom illatot a CCC cipőboltokban?
1-es, hehe :)
2-es, van valami finom, púderes illat. másutt is vannak bőrcipők, meg is ismerem az illatot, de a CCC-ben van valami plusz illat
Én is szoktam érezni,és én is megkérdeztem egy eladót,de azt mondta,hogy saját specialitás.
Na mondom....:-)
Így aztán fogtam magam,és elmentem inkább a Douglas-ba,és vettem magamnak egy parfümöt,hogy eltereljem a gondolataimat a CCC-s illatról :-)
ugyeugyeugye? 5-ös, örülök, hogy nem vagyok egyedül, és nem képzelődtem :)))
Ez valami vevőcsalogató, Nagyon ügyes pszichológiai hatás. Aki nem érzi, az is érzi, csak nem tudja, hanem máskor is bemegy, mert jól érezte magát...
Én is gyakran bemegyek, a táskákat már vagy 3x végigmazsoláztam (kicsit drágák szerintem), de ha bőrcipő kell majd, tuti, hogy tőlük veszek. Nagyon szépek!
A rejtély pedig nem fog kiderülni :))))
Épp tegnap bementem csak ezért és megkérdeztem...klíma illatosító,a ccc karbantartója tölti a bolt központi klímájába meghatározott időközönként.
A dolgozók nem tudják milyen formában,nem ők kezelik hanem a vezetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!