Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér ruhához illene harisnya?

Fehér ruhához illene harisnya?

Figyelt kérdés
Abban az esetben venném fel a harisnyát, ha rossz lesz az idő.
2014. máj. 5. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Függ a ruha anyagától, pl ha bélelt akkor tuti jó, de ha vékony, pörgős, akkor nem.
2014. máj. 5. 14:25
 2/8 anonim válasza:
100%

Nincs olyan ruha amihez ne illene harisnya. Csak a színére vigyázz, az legyen harmónikus mindíg a ruhával.

Azt hiszem az a legfontosabb.Remélem nem mondtam nagy hülyeséget! Igazság szerint ha egy szép női lábat meglátok harisnyába, akkor olyan szinten magával ragadja a figyelmemet hogy nekem mindegy milyen a ruha. Ezzel nem mindenki van így nyílván,ezért tanácsoltam az elején leírtakat.

2014. máj. 6. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs, ami vékonyabb anyagú, az hozzátapad(hat) a harisnyához (míg a lábhoz nem), meg kimondottan nyárra készült kánikularuha hülyén is néz ki harisnyával.
2014. máj. 6. 12:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Bőrszínű harisnyát vennék fel a ruhához.
2014. máj. 6. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
illik bizony testszínű méghozzá
2014. máj. 6. 15:47
 6/8 anonim válasza:
A hármas válaszírónak egyrészt igaza van, valószínű ha tapad a ruhához az kényelmetlen lehet annak aki hordja. Viszont ha könnyű nyári ruhát harisnyával hord valaki az nem néz ki rosszul sőt elegáns és szép. Plusz tisztelendő mert az eleganciáért még szenvedni is hajlandó aki ilyen viseletbe van a nyári melegben. Gondolom kánikulában nagyon kényelmetlen lehet.
2014. máj. 7. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Fehér ruhához nyáron testszínű harisnya illik. Nekem nem kellemetlen, mert vannak nyári, egészen vékony harisnyanadrágok is, tévhit szerintem, hogy ez a fajta "melegít". Sokkal inkább az elegáns stílust jelenti számomra, csak a strandra megyek mezitláb.
2014. máj. 8. 08:31
 8/8 anonim válasza:
Végre egy lány (a 7-es válaszíró) aki szereti a harisnyát és nyáron is felveszi.Szerencsés a barátod hogy ennyire adsz az eleganciára!
2014. máj. 8. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!