Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyiket vegyem föl esküvőre?...

Melyiket vegyem föl esküvőre? Szerintetek? /kép/

Figyelt kérdés
[link] [link] [link]
2014. máj. 8. 12:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Mi is sajnáljuk, ha te úgy gondolod, hogy ezek nem ribis ruhák. ;) Tudjuk, hogy manapság a p*csakirakás a divat,de ez egy esküvő, könyörgöm! O tempora, o mores.... -.-
2014. máj. 8. 13:24
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Menj a másodikban, az a legjobb! A szüleid büszkék lesznek rád és az új melleidre. Vagy azokat a barátod vette? :D

Így legalább az egész rokonság, az összes ismerős megnézheti őket.

2014. máj. 8. 13:25
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Remélem, templomi szertartás nem lesz. :D
2014. máj. 8. 13:25
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem sajnálat, meg nem sajnálat kérdése, és nem is arról szól, hogy szerinted mi ribis és mi nem az. És ahogy már előttem is írták: ez a nap nem a te melleidről meg seggedről szól. Egy ilyen ruha már elfogadható, még ha nem is túl szép a színe: [link]

vagy ezekhez hasonlók: [link]

Tessék kicsit visszafogottabbank lenni, mert az esküvőn nem te vagy a főattrakció!

2014. máj. 8. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem az elsőt, az áll a legjobban, és szerintem az a legcsinosabb is. A másik kettő nekem sem tetszik, ne haragudj.
2014. máj. 8. 13:32
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
Hagyd meg ezt a napot a menyasszonynak, ezen a napon hadd legyen ő a legszebb, kapja ő a legtöbb figyelmet. Ne vegyél föl fekete, fehér, piros ruhát.
2014. máj. 8. 13:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nem nagy esküvő lesz,baránőm a menyasszony ő az elsőt javasolta...Ja és a mellem az eredeti!
2014. máj. 8. 13:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok bunkónak tűnni, és nyilván irigylem a testedet is, ez nem kérdés, de basszus, nincs véletlenül egy olyan ruhád, amiben nincs kint mindened és nem kelt olcsó hatást? Ezek buli szerettek, nem esküvőre valók.

Ha zártabb ruhát veszel fel, abban is jó nő maradsz, bár egy esküvő úgysem a vendégekről szól első sorban.

2014. máj. 8. 14:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Templomba alapból nem megyunk olyan ruhába ,amiből kint van a vall,vagy nem ér minimum térdig .
2014. máj. 8. 14:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt?? Ti mind ennyire leszarjátok hogy FEHÉR?! Fehérben nem megyünk esküvőre. Az más hogyha a menyasszony javasolja, de én akkor sem venném fel. Aki egy kicsit is benne van a dresscodeokban, az tudja. Szerintem menj a 2.ban. Az a legkihívóbb, gondolom sok rajongóra vágysz, mert különben egy esküvőre való ruhát vennél. Nem pedig olyat amiben az első buli mosdójában megk*rnak...
2014. máj. 8. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!