Lányok miért nem jártok más alkalmakkor is ilyen
elegánsan?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy most zajlanak az érettségi vizsgák.
Reggelente nagyon sokan közületek szépen felöltözve indultok az iskolába.Vékony harisnya, csinos sötét kosztüm vagy ruha magassarkú cipő, megszépítitek a legrondább iparnegyedet is a jelenlétetekkel. Szóval ez az öltözködéskultúra egész évben tarthatna nem csak egy hétig.Ez a jövő higgyétek el a szakadt összevagdosott farmer és társai az inkább nevetség tárgya lesz néhány év múlva mint említésre méltó divat jelenség.
Költözz ki Angliába, de magassarkúra ne számíts! 3-4 centis sarok a maximum.
2014. máj. 9. 16:51
12/73 anonim válasza:
Mert az alkalmi ruhának a nevében is benne van, hogy alkalmi, nem hétköznapi...
Amúgy nekünk egyenruhánk van, és nagyon örülök, hogy nem kell egész évben benne lennem...kényelmetlen és ronda is...>.<
2014. máj. 9. 17:15
13/73 A kérdező kommentje:
Én megértem hogy kényelmetlen de vajon nem ér többet az elegancia okozta kellemes állapot annál mint amilyen kényelmetlenséget okoz ez a ruhaviselet? Ilyen öltözékben biztos hogy meg van bennetek a "szép vagyok, csodásan nézek ki, megnyerő vagyok, gyönyörű vagyok" érzet.Ez a szépségtudat a lélek épülésére erősödésére, fejlődésére az egyik leghatékonyabb érzelmi állapot.Magabiztosságot ad, növekszik az önbecsülés, erősödik az önbizalom.Tehát a kérdés az nem okoz e több előnyt ez az öltözködésforma, mint amennyi hátrányt okoz a vele járó kényelmetlenség?Külső szemlélőként azt mondom sokkal előnyösebb. Persze nem én hordom,mondhatjátok.És ebben igazatok van.Ennek ellenére az a véleményem viseljétek el valamilyen szinten a "szenvedést" hiszen a kiegyensúlyozottság, a lelki erő manapság már majdhogynem fontosabb mint a fizikális erőnlét. Ezt pedig, véleményem szerint a szépségetekkel és a tudásotokkal vagytok képesek leghatékonyabban fejleszteni.Ráadásul inspiráló hatással van a környezetetekre is már abban az esetben is ha végig mentek az utcán.És ez a hatás, fokozottan érvényesül az iskolában, egyetemen , munkahelyen hiszen ott nem csak néhány másodpercre vagytok mások közelébe mint a közterületen,hanem hosszú órákon keresztül. Ez a sok órás együttlét egy elegáns lánnyal,nővel , csak és kizárólag pozitív hatást gyakorol környezetére.Tehát ne csak ez érettségi hete legyen az elegancia időszaka hanem legyen néhány, több, sok ilyen egy évben! Az eredmény nem marad el! Ne rakjátok túl mélyen a szekrénybe a kösztümöt, a szép vonalú sötét színű alkalmi ruháitokat, az alig látható vastagságú harisnyáitokat hanem használjátok minél többször minél hosszabb ideig elsősorban saját magatok, másodsorban a környezetetek örömére!
2014. máj. 10. 11:05
14/73 anonim válasza:
Kérdező, te öltönyben, frakkban járkálsz az utcán?
A "szép vagyok, csodásan nézek ki, megnyerő vagyok, gyönyörű vagyok" a érzés hétköznapi ruháimban is megvan. Sőt egy kosztümben pont hogy nincs annyira meg.
2014. máj. 10. 11:39
15/73 anonim válasza:
Részemről teljesen jól és magabiztosan érzem magam játszós ruhában is :), nincs problémám a külsőmmel; vadidegenek véleménye vagy közérzete pedig hidegen hagy. Arról nem is beszélve hogy nekem semmi pluszt nem jelent ha megbámulnak az utcán, tekintve hogy csak a férjem veszi észre (mármint azt hogy idegenek megbámulnak), én nem :).
Neked pedig nem kellene másik külsejénél leragadnod, remélem a valódi szépséget is meglátod a nőkben nem csak azt hogy hogyan vannak felöltözve.
2014. máj. 10. 11:47
16/73 A kérdező kommentje:
Válassz egy új kosztümöt vagy viselj alkalmi ruhát mert valószínű azzal van a baj amit viselsz ha nem érzed benne jól magad, esetleg az okozhat még problémát hogy a kosztümöd nem harmonizál a többi ruhadarabbal, kiegészítővel.Valamint nagyon fontos a harisnya a cipő a smink és a hajviselet!Próbáld ki meglátod még szebbnek érzed magad, de nagyon figyelj mert az összhang rendkívül fontos. Például egy rosszul kiválasztott selyemsál az egész összképet elronthatja.
2014. máj. 10. 11:58
17/73 anonim válasza:
Nálunk az elegáns öltözet az a fekete alsót jelenti fehér blúzzal és fekete blézerrel. Ettől nem gyönyörűnek érzem magam, hanem pingvinnek. Ha amúgy felöltözök csinosabban, pl. egy vállpántos felsőbben, sokkal szebbnek érzem magam, mint "ünneplőben".
2014. máj. 10. 13:00
18/73 anonim válasza:
NEM, nem ér többet...számomra az elegáns viselet nem azt sugallja, hogy szép vagyok, magabiztos vagyok stb, hanem azt, hogy legyen már vége a napnak elegem van ebből a sz@rból...én valahogy jobban érzem magam csinosan, mint elegánsan...És szép tudok lenni kosztüm nélkül is...(tehát a magabiztosságom is megvan nélküle is...)
2014. máj. 10. 14:07
19/73 anonim válasza:
Az a baj, hogy a kérdezőnek hiába mondjuk, úgy sem fogja felfogni. Olyan csőlátása van, hogy az eszem megáll.
Kár is az időt rápazarolni, mert tök haszontalan, felesleges.
2014. máj. 10. 15:14
20/73 anonim válasza:
Mert te férfiként biztosan rohadt sokat tudsz arról, hogy egy nő hogyan, miben és mikor érzi jól magát. Nem kell itt játszani a mártírt, tudjuk nagyon jól, hogy a kérdésed rohadtul nem a nők önbizalmára erősít, hanem csak gyökér módon elvárod, hogy a nők a te preferenciáid szerint vonuljanak végig az utcán. Hát kapd be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!