Szerintetek milyen szinu zakot vegyek?
es azt milyen szinu nadraggal es inggel vehetnem?
(barna haj, barna szem,ferfi)
Szerintem vajszínü állna neked a legjobba , nem az a nagyon világos hanem inkább mogyorókrém égy vajkrém keveréke. A nadrág ugyan olyan színű legyen az ing pedig legyen még világosabb de mindenképp csíkos legyen ez lehet csak vajkrém színű.
De ez attól is függ hova akarod felvenni.
a nagyon vilagos szineket nem szeretem inkabb a sotetebb, kek, barna, szurke, johet inkabb szoba
eskuvo, unnepek, templom :)
1 vagyok
Ha pl: esküvőre akarsz akkor a fekete illik meg a templomba is de ha színház vagy csak egyszerűen elegánsan akarsz felöltözni a hétköznapkra akkor a dióbarna vagy csak a mogyorókrém színű jöhet szóba, ezek elég sötét színűek.
természetesen ehez is egy színárnyalattal világosabb ing kell mer úgy néz ki jól, ja és persze a nadrágnak mindíg ugyan olyan színűnek kell lennie mint a zakónak kivéve ha farmerrel szeretnéd felvenni de akkor sem világos farmer kell hanem sötétebb színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!