Hosszú fekete bőrkabáthoz milyen táskát javasoltok?
Figyelt kérdés
Nagyjából így néz ki a kabát: [link]
Kikötésem csak annyi lenne, hogy fekete legyen és elég nagy ahhoz, hogy iskolatáskaként is funkcionáljon.
2014. júl. 8. 23:21
1/3 anonim válasza:
Hátizsákot szeretnél vagy kézitáskát?
2/3 A kérdező kommentje:
Bármelyik megfelel, de talán egy kézitáska jobban illene hozzá.
2014. júl. 12. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Hol láthattam ezt a pink-fekete bikinit?
Az alsó rész fekete volt, pink kötős övvel. A felső rész pink volt és fodros. Elfelejtettem hol láttam, de nagyon tetszett... drága sem volt. Valaki tudja esetleg hol kapható ilyen?
Barna bőrkabáthoz fel lehet venni fekete, hosszúszárú velúr csizmát?
Vagy nem illik hozzá? :\
Fekete Bőrkabáthoz milyen kesztyűt és sálat vegyek?
lehet kötött ??
Barna bőrkabáthoz ha fekete magassarku bokacsizmát veszek gáz?
banrában nincs sajna a méretembn csizma igycsak fektét tudok hozzá venni, viszont a téli kabim az fekete szövet.
Bécsben fekete, rövid szárú converse cipő?
Nem tudjátok esetleg, hogy Bécsben lehet-e kapni fekete rövid szárú converse cipőt még? Az a helyzet, hogy a régi teljesen tönkrement, és kiderült, hogy Magyarországon teljesen elfogytak, kivéve a 43 feletti méretűeket, és csak ősztől lesz újrarendelés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!