Mi a véleményetek a stílusomról?
Sok helyen olvastam, hogy lányoknak utcára farmer, hétköznapra minek kiöltözni, stb.
Én nem is tartom "kiöltözősnek" a szettjeimet, de általában combközépig érő A vonalú szoknyát hordok (így télen vastag harisnyával, nyáron anélkül), hozzá egy átlag lapostalpú cipőt/csizmát, pólót vagy inget, és blézert vagy kardigánt. Általában a pólóhoz veszek blézert, az inghez pedig kardigánt, hogy ne legyen annyira "vizsgaszett" jellege. A legtöbb ruhám fekete, de igyekszek minden szettbe egy-egy színes ruhát illeszteni. A hajam vörös a'la nature, de az alján enyhe rózsaszín melír van.
Ha ki kell öltöznöm, akkor egyberuhát veszek és egy szebb cipőt (nem feltétlen magassarkút, de az is játszik).
Csak azért kérem, hogy véleményezzétek, mert mostanában olvastam a témában, és rájöttem, hogy normaszegő vagyok :D A farmert nem igazán szeretem, a harisnya sokkal kényelmesebb, és a most divatos szűk nadrágok alkatilag nem állnak jól (vékony vagyok, de pici derékkal ês széles csípővel, amin egy A vonalú derékszoknya sokkal jobban mutat).
Szerintem nincs külön neve a stílusodnak.
Szoknyás típus vagy. Van ilyen. Én is inkább szoknya+harisnya párti vagyok. Farmert nagyon ritkán hordok.
Ha mondani kéne valamit, akkor nőies, laza elegancia, ezek a szavak jutnak eszembe.
Normaszegőnek semmiképp se mondanám, hiszen ebben semmi olyan nagyon különcség vagy ritkaság nincs.
"normaszegő" lol
teljesen átlagos
Az, hogy bárcsak több ilyen lány lenne, mint te. :)
Amúgy hány éves vagy?
24/f
Köszi a válaszokat!
A normaszegőt úgy értettem, hogy nem felelek meg 100%-ig az internetes portálok által leírt "elvárt" öltözködésnek. Nem gondolom, hogy az enyém jobb vagy "különlegesebb", a válaszaitok alapján azt se, hogy rosszabb, csak kivancsi voltam, mennyire illek bele az atlagos kategoriaba. Orulok, hogy ezek szerint teljesen ^^
A ruhafilozofiat felreteve, 20 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!