Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányka melltartóknak milyen...

A lányka melltartóknak milyen a számozásuk és mekkora a legkisebb és legnagyobb méret amit még lányka melltartónak számít?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 15:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%

Tudom, látom hogy árulnak az üzeletekben

Kérlek áruld már el nekem hogy egy lánykának miért kell melltartó.

2010. ápr. 7. 16:22
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
szerintem 158-as méretig lányka
2010. ápr. 7. 16:23
 3/18 A kérdező kommentje:

kb 11-12 éves lányok hordanak ilyen lányka melltartót.

csak hogy az hányas méret ilyen 70/a, b az még lánykának számít? mert h a elég kicsi méret.

2010. ápr. 7. 16:34
 4/18 anonim ***** válasza:
egy 11 éves kislánynak a mell alatti körfogata szerintem nincs 70 centi vagyis a 70-esmelltartó tuti nagy
2010. ápr. 7. 16:38
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
B kosaru melltartót hord a felnőttek nagy százaléka vagyis az nem igazán mondható kicsinek
2010. ápr. 7. 16:41
 6/18 anonim ***** válasza:
B kosárnál a mell alatti és a mellkörfogat között kb. 15 centi különbség
2010. ápr. 7. 16:41
 7/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Neked kell vagy a lányodnak? ha utóbbi akkor talán már tisztában kéne lenned a melltartó számozásokkal( és ezt nem bántásból írom)
2010. ápr. 7. 16:46
 8/18 A kérdező kommentje:

nem nekem kell meg nem isa lányomnak csak úgy általánosságban érdekelt hogy azok mekkorák?

ez a B kosárnál a különbség 15 cm azért durva szerintem és akinek nincs annyi? ha nem csak pl 7-9 cm? :S

2010. ápr. 7. 16:50
 9/18 anonim ***** válasza:
akinek nincs akkora cicije az A kosaras melltartót vesz
2010. ápr. 7. 16:57
 10/18 anonim ***** válasza:

A kosár méretének meghatározása

Megmérték már a mellbôséget és a mell alatti körméretet. Ebbôl a két értékbôl most már levezethetô a pontos melltartó nagyság. A mell alatti körméret és a mellbôség különbsége adja a kosár méretét.

A kúp 13 cm különbség

B kúp 15 cm különbség

C kúp 17 cm különbség

D kúp 19 cm különbség

DD = E kúp 21 cm különbség

F kúp 23 cm különbség

G kúp 25 cm különbség

2010. ápr. 7. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Külföldi ruha számozás/méret?

Öcsém londoni oldalról kinézett magának egy nadrágot, de nem ismerjük ezt a fajta számozást:w28, w30, w32, w34, w36, w38, w40? Öcsém mérete L-s,183 cm. Melyik méret felel meg Neki? Válaszokat előre köszönöm.

165 cm-es férfi vagyok és a mindennapokban is szeretnék kicsit elegánsabb lenni, szóval ingeket akarok hordani. Milyen méret való nekem?

Nagyon vékony vagyok és a boltokban 38/39-es a legkisebb, de lóg rajtam meg olyan hülyén áll,gyűrődik. Milyen inget vegyek ?

Az M méret az mediumot jelent, ugye?

Legalábbis én így tudom, azaz "közép", "átlag", "normál"... Akkor miért törekszik mindenki arra, hogy XS méretű legyen?

54-es méret Xl-esnek felel meg?

Egy pulcsit szeretnék venni a barátomnak, kb 100 kg, 188 cm magas. 54-es méretet ajánlottak neki. Ez Xl-esnek felel meg? Köszi!

Ha az Intersportban veszek valamit ajándékba, akkor mennyi ideig lehet visszavinni rossz méret miatt?

Tudom, hogy még messze van Karácsony, de láttam egy nagyon jó ajándéknak valót. Viszont, ha nem lesz jó a méret, december végén már biztos nem cserélik ki :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!