Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miért nem hordtok...

Lányok! Miért nem hordtok manapság reklit?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon bejön,ha egy lányon reklit látok.Sajnos alig van olyan lány,aki hordja.

[link]

#rekli
2016. jún. 21. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Kiment a divatból.
2016. jún. 21. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem kifejezetten tetszik, csak manapság kevés helyen látni. Pedig egy extra feszülős fekete nadrággal, magassarkúval, nagy táskával és napszemüveggel szerintem tök jól néz ki.
2016. jún. 21. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Mert ritka ronda. Semmi nőiességet, kecsességet nem látok benne amiért felvennék ilyet.
2016. jún. 21. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Jesszus, de randa.

Amúgy ez csak egy blúz, reklinek azt szokás nevezni, amit a csecsemőkre adtak a rugdalozo alá. De mar az is kiment a divatból, mert átvette a helyét a body.

2016. jún. 21. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Ez így valóban idejétmúlt. Viszont azért vannak hasonló stílusú, modernebb blúzok, ingek, amik ma megállják a helyüket és csinosak, nőiesek.
2016. jún. 21. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Eddig fogalmam sem volt, mi az a rekli, de ez a linkelt darab nekem nagyon tetszik. Alapból hordok hasonló stílusú, aranyos ruhákat, simán hordanám ezt is.

17/L

2016. jún. 22. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Siman felvennem a kepen levo inget szűk nadrággal magassarkuval és persze a felső gombokat kigombolva.
2016. jún. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!