Vizsgára a szoknya alá felvegyek nejlonharisnyát?
Nálunk nem szóltak egy szót se ha valaki nem viselt harisnyát. Én pl nem is bírtam volna úgy menni a magassarkúban ha van rajtam, mert kicsúszkált volna belőle.
De ha félsz hogy rádszólnak, rakj a táskádba egyet és gyorsan feltudod kapni;)
én se fogok szerintem harisnyát venni. amilyen meleg idők járnak most, tuti nem. de ha lehül az idő, akkor mindenképp :)
milyen vizsgára készülsz?
Hát hogy is mondjam... . Ha megkövetelik, vedd fel mindenképpen. Ha nem követelik meg, akkor attól függ, hogy akarsz megjelenni.
Ez megint két dologtól függ.
Ha szereted a kissé lebarnult bőrszínt, de nem vagy még kissé sem lebarnulva, akkor vedd fel, ha úgy gondolod hogy ez jobban áll neked.
Ha pedig csak azért nem vennéd fel, mert teljesen testszínű bőrrel akarsz megjelenni, akkor ha meleg van, menj nylonharisnya nélkül, ha viszont kissé fázol még, akkor inkább menjél egy 8-10 DEN-es teljesen áttetsző testszínű nylonharisnyában, ami teljesen testszínű és vékony, és akkor majd ebben is teljesen természetes testszínűek lesznek a lábaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!