Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vizsgára a szoknya alá felvegy...

Vizsgára a szoknya alá felvegyek nejlonharisnyát?

Figyelt kérdés
Nem illik csupasz lábbal menni, igaz?

2016. jún. 23. 05:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem szóltak egy szót se ha valaki nem viselt harisnyát. Én pl nem is bírtam volna úgy menni a magassarkúban ha van rajtam, mert kicsúszkált volna belőle.

De ha félsz hogy rádszólnak, rakj a táskádba egyet és gyorsan feltudod kapni;)

2016. jún. 23. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vékony, testszínű, 8 DENes harisnyanadrágot vagy ha elég hosszú a szoknyád akkor combfixet.
2016. jún. 23. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vettem harisnyát és senki nem szólt egy szót sem.
2016. jún. 23. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az irodai etikett megköveteli a harisnya viselését, de lazulnak az elvárások. Ha kényelmetlenül érzed magad, vagy meleged van, inkább menj csupasz lábbal. Csak a vizsga sikerüljön jól :)
2016. jún. 23. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én se vettem harisnyát, és nem szóltak érte. Szerintem vizsgánál ez már nem annyira fontos, ha egyébként az alkalomnak megfelelően vagy öltözve. Sok sikert ;)
2016. jún. 24. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én se fogok szerintem harisnyát venni. amilyen meleg idők járnak most, tuti nem. de ha lehül az idő, akkor mindenképp :)

milyen vizsgára készülsz?

2016. jún. 24. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha akarsz felveszel, ha nem akarsz nem.
2016. dec. 29. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát hogy is mondjam... . Ha megkövetelik, vedd fel mindenképpen. Ha nem követelik meg, akkor attól függ, hogy akarsz megjelenni.

Ez megint két dologtól függ.

Ha szereted a kissé lebarnult bőrszínt, de nem vagy még kissé sem lebarnulva, akkor vedd fel, ha úgy gondolod hogy ez jobban áll neked.

Ha pedig csak azért nem vennéd fel, mert teljesen testszínű bőrrel akarsz megjelenni, akkor ha meleg van, menj nylonharisnya nélkül, ha viszont kissé fázol még, akkor inkább menjél egy 8-10 DEN-es teljesen áttetsző testszínű nylonharisnyában, ami teljesen testszínű és vékony, és akkor majd ebben is teljesen természetes testszínűek lesznek a lábaid.

2016. dec. 29. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
Érdekes ez a harisnya utálat, még alkalmi ruhához is hanyagolják sokan, bezzeg ha én mint pasi szeretem hordani rövidnadrághoz, akkor meg homárnak néznek, meg értetlenkednek ha bejön.
2016. dec. 29. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!