Miért mászkál sok fiatal srác atlétatrikóban és combközépig vagy térd fölé érő shortban az utcán? Ennyire szeretik mutogatni a testüket?
A kerdezo nagyon hulye sajnos😂😂
Miattad nem fognak megrohadni a fiuk! Miert kell halaszgatyat rajuk eroszakolni?? Fhujj undii en hanyok tole nem az 1900as eevekbe vagyunk barom👌😂 a lwgtobb fiatal jo izlesu bershka,zara,pull ba vasarolja a ruhait odanezz be aztan ne ugass tobbet..nevetseges😂😂😂
van egy bershkás atlétám - brutál meleg időben legjobb, sokkal szellősebb akármelyik pólónál, de tényleg nagyon villantós, oldalt a karjánál mélyre kivágva - ezért nem is járok ilyenekben bárhova
kb minden rövidnadrágom picivel térd fölé ér, de mikor ilyen combközépig érőt meglátok vkin kiráz a hideg, mert eléggé metros/b u z i s
-és igaza van annak, hogy nem a rövidségétől lesz szellős, hanem, ha az anyagától...tapintottam üzletekben olyat, ami full rövid, de olyan anyaga van kb mint egy normál farmernek - na ez kérdem én mire jó? nem túl egészséges ha egésznap izzasztod a golyóidat ilyen szarban
Azt hittem, hogy ez egy poén kérdés, hogy a kérdező megmutassa a férfiaknak, hogy milyen, amikor ugyanezt a nőktől kérdezik, és nekik mondják meg, hogy hogyan öltözködjenek, de nem, ez tényleg gyökér.
Az élet egyik nagy tragédiája, hogy van sok olyan seggarc, akik csak a saját bőrükön tapasztaltakat tekintik abszolút igazságnak.
Életemben soha semmiben nem okozott nekem hátrányt, hogy egy másik ember mit visel az utcán. Ha nagy ritkán nem tetszett, elmondom, mit tettem.
A törzsem tetején, a két vállam közt van egy kinövés, amin a fejem ül. Ezt a kinövést - ún. "nyak" - előre, hátra, jobbra, balra tudom forgatni. Ez segít abban, hogy a nem tetsző dolgok a látómezőmből kikerüljenek.
Vagy elmész a proktológiára, hogy a karót húzzák ki a seggedből.
28/L
"A 17-24 éves fiúk jó része így flangál. Szeretik a karjaikat, vállaikat és a combjaikat mutogatni? A konditermi munka eredményét mindenki elé oda akarják tárni?"
-mindenki annyit mutasson maximum magából, amennyit megengedhet a testéből kiindulva - értsd egy viziló tipusú csajon már nem áll jól a cicanadrág
-abban tényleg igazat adok, h manapság feltűnő ez a szerepcsere, hogy némely fiúk többet foglalkoznak magukkal, mint a nők...viszont a lányok miért vesznek fel seggvillantós rövidnadrágokat? szvsz tegyék! már ha jól áll s megtehetik, de ne legyen ez a mindennapos utcai viselet, az úgy proli
Nem engednéd? Rossz gazdi vagy.
Felőlem kövér emberek is mászkálhatnak félpucéran, szintén nem érdekel. Az utca az övék is, nem egy kifutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!