Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mászkál sok fiatal srác...

Miért mászkál sok fiatal srác atlétatrikóban és combközépig vagy térd fölé érő shortban az utcán? Ennyire szeretik mutogatni a testüket?

Figyelt kérdés
A 17-24 éves fiúk jó része így flangál. Szeretik a karjaikat, vállaikat és a combjaikat mutogatni? A konditermi munka eredményét mindenki elé oda akarják tárni?

2016. jún. 24. 11:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Ma már ilyet nem vehetsz fel 30as, ez már nem a 80as évek! Most már az erénycsőszök nem a lányok minijén problémáznak, hanem, hogy egy fiúnak kilátszik a combja. Mert az magamutogatás. Persze a kérdező es kompániája lelkében 70 éves falusi vénasszony. Persze ő simán jár bármiben, de a fiúknak az ő világában ez tilo.
2016. jún. 26. 11:00
 32/39 anonim ***** válasza:
66%

A kerdezo nagyon hulye sajnos😂😂

Miattad nem fognak megrohadni a fiuk! Miert kell halaszgatyat rajuk eroszakolni?? Fhujj undii en hanyok tole nem az 1900as eevekbe vagyunk barom👌😂 a lwgtobb fiatal jo izlesu bershka,zara,pull ba vasarolja a ruhait odanezz be aztan ne ugass tobbet..nevetseges😂😂😂

2016. jún. 26. 11:21
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! A legtöbb fiatal srác azaért jár így,mert nyár van, egyre melegebb és egyszerűen nekik így kényelmesebb,mivel az atléta egy vékony szellős öltözet. Ennyire nehéz elszakadni attól,hogy azért vesz fel valaki bármilyen öltözetet mert hódítani akar? Nem minden csak erről szól.Nyílván van olyan,aki az egyébkként sportolással megérdemelten szép izmait ilyen célból is megmutatja.Egyrészt ez is szíve joga,másrészt a többség egyszerűen így jobban érzi magát 38 fokba,ennyire egyszerű oka van.
2016. jún. 28. 22:10
 34/39 anonim ***** válasza:

van egy bershkás atlétám - brutál meleg időben legjobb, sokkal szellősebb akármelyik pólónál, de tényleg nagyon villantós, oldalt a karjánál mélyre kivágva - ezért nem is járok ilyenekben bárhova

kb minden rövidnadrágom picivel térd fölé ér, de mikor ilyen combközépig érőt meglátok vkin kiráz a hideg, mert eléggé metros/b u z i s

-és igaza van annak, hogy nem a rövidségétől lesz szellős, hanem, ha az anyagától...tapintottam üzletekben olyat, ami full rövid, de olyan anyaga van kb mint egy normál farmernek - na ez kérdem én mire jó? nem túl egészséges ha egésznap izzasztod a golyóidat ilyen szarban

2016. jún. 30. 00:50
 35/39 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy ez egy poén kérdés, hogy a kérdező megmutassa a férfiaknak, hogy milyen, amikor ugyanezt a nőktől kérdezik, és nekik mondják meg, hogy hogyan öltözködjenek, de nem, ez tényleg gyökér.

Az élet egyik nagy tragédiája, hogy van sok olyan seggarc, akik csak a saját bőrükön tapasztaltakat tekintik abszolút igazságnak.

Életemben soha semmiben nem okozott nekem hátrányt, hogy egy másik ember mit visel az utcán. Ha nagy ritkán nem tetszett, elmondom, mit tettem.

A törzsem tetején, a két vállam közt van egy kinövés, amin a fejem ül. Ezt a kinövést - ún. "nyak" - előre, hátra, jobbra, balra tudom forgatni. Ez segít abban, hogy a nem tetsző dolgok a látómezőmből kikerüljenek.

Vagy elmész a proktológiára, hogy a karót húzzák ki a seggedből.

28/L

2016. jún. 30. 00:51
 36/39 anonim ***** válasza:

"A 17-24 éves fiúk jó része így flangál. Szeretik a karjaikat, vállaikat és a combjaikat mutogatni? A konditermi munka eredményét mindenki elé oda akarják tárni?"

-mindenki annyit mutasson maximum magából, amennyit megengedhet a testéből kiindulva - értsd egy viziló tipusú csajon már nem áll jól a cicanadrág

-abban tényleg igazat adok, h manapság feltűnő ez a szerepcsere, hogy némely fiúk többet foglalkoznak magukkal, mint a nők...viszont a lányok miért vesznek fel seggvillantós rövidnadrágokat? szvsz tegyék! már ha jól áll s megtehetik, de ne legyen ez a mindennapos utcai viselet, az úgy proli

2016. jún. 30. 00:56
 37/39 anonim ***** válasza:
36: Érdekes ez, én úgy vagyok vele, hogy más csajokon nagyon szivesen elnézegetem ezeket a popsimutogató rövidnacikat, de a barátnőmnek pl nem engedném, hogy ilyet vegyen fel - szerencsére eszébe sem jut felvenni ilyet.
2016. jún. 30. 07:00
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem engednéd? Rossz gazdi vagy.

Felőlem kövér emberek is mászkálhatnak félpucéran, szintén nem érdekel. Az utca az övék is, nem egy kifutó.

2016. jún. 30. 11:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Most komolyan,Nem mindegy,hogy ki miben van? Neked miért fáj az,hogy úgy öltözködnek?
2016. jún. 30. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!