Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk miért nem mernek biciklis...

Fiúk miért nem mernek biciklis/futónadrágot hordani utcára? Nekem személy szerint tetszene

Figyelt kérdés

2016. jún. 24. 12:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20%

(Nem olvasom végig az előzőeket, lehet ismétlem.)

De hogy lehet ilyen kérdést feltenni?

Hogy lehet akarni, hogy egy férfi emelje ki az idomait?

Miért kell divatból szembe menni az evolúcióval?

20 éve hol voltak rózsaszín "férfi" felsők és "férfiaknak" szánt feszülős szarok?

Undorító, elkorcsosult társadalom...

Kérdező, leszarom, ha ezen megsértődsz, de te nem a férfiakat szereted, hanem a páva kis b_zikat...

2017. okt. 15. 23:59
 22/27 anonim ***** válasza:
57%

Nekem nincs vele semmi bajom és mindenki azt hord ami neki tetszik. Ha akar rózsaszín feszülőset, ha abban érzi jól magát.

A lényeg csak ahogy korábban iy írtam, az alkalomhoz illően kell öltözködni. Biciklizni jó időben simán rövir feszülős, betétes gatyákban szoktam. De a doktori védésemre nem ezt vettem fel.

2017. okt. 16. 09:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 21.

Miert megy szembe az evolucioval az aki felvsze egy paszos nadrágot?

Tény,hogy a divat nem kimondottan a faj/ egyedfejlődés celjait szolgálja,de a nincs tömeges rövidnadràgos ember kihalás nyaranta.

A másik,a szín és hozzá társitott nemiség pl: rozsazsín-csajos.

Pedig rettentő művi. Arrol nem beszélve,hogy adott környezetben akár a túleléshez jobb mint mondjuk egy fekete öltöny.

2017. okt. 16. 10:05
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a tipikus sport nacik, leggingsek nem valók napi szinten hordásra, vannak amik nem sportos kinézetűek, inkább fellépésre, show előadására, tánc bemutatásra hordanak.

[link]

[link]

[link]

Egyébként mindenki azt hord amit akar, én is felvettem olyan leggingst utcára, amilyet szinte senki, mert tetszett. Nem mindenki öltözik ám másnak és érdekli ki mit gondol!

2017. okt. 16. 10:35
 25/27 anonim ***** válasza:
12%

#23 Nem konkrétan erre értettem, hanem általánosságban. Régen a férfiak nem hordtak feszülős szarokat, mégis férfiasak voltak - sőt...!

Ma már nem számít semmi, sokszor ruha alapján nem tudnám eldönteni, hogy a viselője milyen nemű és ez a borzasztó, hogy már nincs éles választóvonal férfi és nő között. Ez megy szembe az evolúcióval.

Az én ruhatáram katonai nadrágokból és sima fekete pólókból áll. Semmi ékszer, semmi b_zis szín, semmilyen "forró nacika". A férfiak vonalát erősítem, nem a hormonzavaros, metroszexuális páva hülyegyerekekét.

2017. okt. 16. 15:02
 26/27 Nsxfh válasza:
71%

Én felvenném és hordanám itthoni, utcai viseletre is egyaránt. Mennék benne dolgozni, boltba is. Csak az eggyügyü, szűklátókörú, konzervatív: gúnyolódó, szurkálódó, kötekedő, mindent negatívan látó, sötét világnézettel rendelkező emberek végett nem viselek ilyet. Kerülöm a konfliktust és nincs kedvem hallgatni mások önkényes, uralkodó, fölényes, hisztis, megalázó, lenéző, elitélő, kiközösítő, szövegét hallgatni. Nincs kedvem az atrocitásokhoz, nem akarok magyarázkodni másoknak, meg bizonygatni azt, hogy én nem vagyok: k*csög, b*zi, meleg, homoszexuális, futóhomok, homokzsák beállítottságú egyén. Csak tetszik a ruhadarab és ennyi. 22/fiú [hetero]. Barátnőm és nagymamám támogatja az ötletet csak a futtatott elmebeteg hibbantok beugatása, beszólogatása, bekiabálása végett nem veszem meg és nem hordom.

Bár ha a melegeknek bejönne, bejönnék akkor már tudok valamit, hogy az ellenekző nemnek is tetszenék. Mondjuk ha meleg lennék akkor meg nem zavarna, mert mi sértő lenne abban, hogy tudatnák velem azt a tulajdonságmat amilyen volnék?

Ilyet akarok venni:

MŰBŐR BICIKLIS NADRÁG

[link]

4D-S LAKK BICIKLIS NADRÁG

[link]

2020. márc. 22. 11:44
 27/27 anonim ***** válasza:
46%
XD utolso, ez nagyon csinos. Ne rohogtess mar , ember. H neznel mar ki benne? A csajod nonemu?
2020. márc. 22. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!