18 évesen, persze télen irha kabátban járnék megnéznének?
Úgy értem főleg a csajok, gondolnák ,hogy nem a szegény negyedből származok azt észre lehet-e venni, emrt egy irhakabát legalább 100 ezerbe kerül mi felénk. De ahogy nézzem van 3-400 ezerért is. Ez pont egy 400 ezres kabát, prérifarkas szőrrel.
Egy ilyen kabáton, már látszik ,hogy ne mvagyok egy szegény gyerek.
A kabáttal nincs semmi bajom, sokkal inkább azzal van, hogy hangsúlyozni akarod, mennyire nem vagy szegény gyerek, ugyanis nekem csak max. 10000 ft-os kabátra telik, éd baromi kellemetlenül érezném magam a társaságodban. Szóval inkább egy szegénygyerek kínais kabátban, mint te a 400000 ft-os irhakabátodban.
17/l
Amúgy mit akarsz kompenzálni?
Egyébként amennyire nincsenek már mostanában telek, szerintem megsülnél egy ilyen kabátban a téli 5-10 fokokban.
Nem te vagy a gazdag, hanem apuci meg anyuci. Vagy talán születésed óta egy 400 ezres kabátra spórolsz?
Persze, gyönyörűek tudnak lenni ezek a kabátok. De majd akkor vegyél ilyet, ha Te magad kerested rá meg a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!