Férfiak, akiknek szép mellű felesége vagy barátnője van! Szeretitek, ha a kedvesetek "kidobós" vagy mély kivágású fölsőt vesz fel?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 12:06
1/7 anonim válasza:
Ha a férjemen múlna, mást fel se vehetnék :).
2/7 anonim válasza:
Az én férjemet sem zavarja, sőt...
3/7 anonim válasza:
Az én pasim imádja. Otthon általában azt kéri, hogy melltartóba legyek
4/7 anonim válasza:
Igen, én szeretem ha együtt megyünk valahova, akkor vegyen fel mélyebben dekoltált felsőt! Nem zavar ha megbámulják, és most már őt sem.
Szeretek büszke lenni a kedvesemre!
5/7 anonim válasza:
Szoktam mellkidobós darabokat venni a páromnak. Szeretem, ha felveszi, mert elképesztően szexi benne.
6/7 anonim válasza:
Én a másik oldalról írok :). Illetve alapvetően nem szép a mellem, mert lóg, de egy jó melltartóban annak tűnik. Nem kifejezetten "tuszkol" mellkidobós felsőkbe, de tetszik neki, ha olyan van rajtam... (legalábbis volt egy olyan felsőm, ami a próbafülkében nem tűnt nagyon mutogatósnak, élesben viszont igen... én próbáltam takargatni, igazgatni, de ő mondta, hogy ne csináljam, mert szép a látvány :D). mondjuk én meg pont nem szeretem mutogatni őket :).
7/7 anonim válasza:
Szeretem, ha a párom kidobja a mellét! Anno megkérdezte zavar-e, ha olyan cuccot vesz fel, mondtam neki, hogy nem, dehogy. Engem még jobban izgat, mások, meg hagy irigykedjenek. 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!