Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak ha az új szandim...

Mit csináljak ha az új szandim töri a lábam?

Figyelt kérdés
Eszembe sincs kidobni vagy eladni, mert drága volt és sokáig kerestem. Tökéletesnek tűnt a boltban, teljesen ráillik a lábamra, de kemény lehet a bőr vagy valami ilyesmi, mert ekőször csak vízhólyagos volt, aztán már sebes is tőle a lábam, a nagylábujjam belső részén, a középső ujjam tetején és a sarkam belső részén. Elég zavaró, mert kortás balettezem és enélkül is eléggé sérül a lábam. Magasított talpú szandál, kb mint ez: [link] csak a lábfej tetején lévő csík keskenyebb.

2016. jún. 26. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol töri ki? A sarkadat?
2016. jún. 26. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha bőr akkor tágul majd valamennyit. Vegyél fel alá gy vastag zoknit otthon,és járkálj benne. Körömcipőt így szoktam tágítani. De ilyen melegben nem csoda ha töri. Napközben is dagad az ember lába a hőségtől. Én ilyenkor csak sarut tudok hordani.
2016. jún. 26. 16:02
 3/3 anonim válasza:
Vastag zoknit fel és úgy járkálj benne otthon. Elvileg, ha ilyenkor még hajszárítóval is fújsz rajta egy kicsit (úgy hogy vastag zokni van rajtad) könnyebben tágul.
2016. jún. 30. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!