BTS Honnan tudok rendelni utánvéttel?
Figyelt kérdés
Mivel nincs kártyám így nem tudok eBay-ről rendelni,a szüleim pedig nem is akarnak mert hogy nem fog megjönni stb..xd
Szóval az lenne a kérdésem hogy Bts cuccokat honnan szerezhetnék be előreutalás nélkül?Van egyáltalán kpop bolt Mo.-n?
2016. jún. 26. 18:13
1/7 anonim válasza:
Eddig én sem jártam sikerrel, de elvileg Mondocon ön lehet venni kpop cuccokat.Sajnos Mo.-n nincs egyetlen kpop bolt se.
3/7 anonim válasza:
Van Kpop bolt M.o., de csak BP-n a SakuraZaka.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen tudok róla csak ott kevés Bangtan Sonyeondanos cucc van , néztem a weboldalt v.v És tervezem is hogy elmegyek nemhiszem hogy van olyan BTS felső amit kinéztem de azért reménykedem^-^
2016. jún. 28. 15:37
5/7 anonim válasza:
Ha 14 éves elmúltál bemész a bankba és ingyen kapsz kártyát. A zsebpénzedet rárakod és kész, nem értem, hogy ha a te pénzed, miért szólnak abba bele a szüleid. Az enyémek se örültek mikor 15 évesen rendelgetni kezdtem, de azt mondták, az én pénzem, ha elcseszem akkor ecseszem. Azótóta rengeteg vásárlás van már a hátam mögött, a szüleim is rendelgetnek velem mindenfélét. Szóval csak bíztatni tudlak :)
6/7 A kérdező kommentje:
14... csakhogy én 12 vagyok 😔
2016. jún. 29. 21:35
7/7 anonim válasza:
Ja értem, hát az kellemetlen... tesó vagy ismerős nincs aki segíthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!