Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csinaljak hogy ne jojjon...

Mit csinaljak hogy ne jojjon ki mindig a mellem a melltartobol?

Figyelt kérdés
A bal mellem mindig kijon a melltartobol es nagyon durvan latszik,emellett erzekeny is. Mar tobbfelet ,tobb meretet kiprobaltam ,de meg a sportmelltartobol is kijon. Mar ugy vagyok vele hogy le kene kotoznom. Tippek?

2016. júl. 2. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Alul vagy felül?
2016. júl. 2. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
xdd
2016. júl. 2. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kisebb számút veszel, akkor nagyobb kosarút kell választani. Tehát pl ha a mostani 75C, akkor ha felpróbálsz egy 70C-t, annak kicsi lesz a kosara. 75D-t kell próbálni.

Amikor felpróbálod, kell egy kicsit ugrálni, előrehajolni, illetve rávenni a pólót, hogy lásd hogy úgy milyen. Ha bármi gond van, nem szabad megvenni. És hát vannak melltartók, amiknek egyszerűen rossz, vagy nem hozzád illő/passzoló a fazonja.

2016. júl. 2. 14:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Felul :) es amugy sajnos hiaba veszek nagyobb kosarut. D-E kozott vagyok es E-s sem jo. Pedig attol nagyobb mar lotyogne :S
2016. júl. 2. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Lógnak a melleid?
2016. júl. 2. 19:39
 6/8 pinkpancser ***** válasza:
57%
Legalább másoknak szerzel pár kellemes pillanatot ;)
2016. júl. 2. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Én arra tippelek hogy a fazon rossz. Mit értesz sportmelltartón? Ami nekem van az majdnem kulcscsontig zárt, abból semmi nem tud kiesni. Zártabb fazonokat próbáltál? Pl

[link] (ez talán kicsit extrém, de nincs kedvem órákig keresgélni :) )

Aminek nem ér a merevítője a két mell közé, vagy csak épphogy, azoknál tudom elképzelni ezt amit írsz.

2016. júl. 2. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Uuu ez baromi joo. Koszonom !!! Ez mar tuti jo lesz :3
2016. júl. 2. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!